Під Верховною Радою зібралось 200 тисяч українців!

Поділитися

Правоохоронці застосовують біля ВР металеві набої, повідомляють у прес-службі “Батьківщини”

Біля Верховної Ради триває протистояння між мітингувальниками та правоохоронцями.

“Мітингувальники закидали кордон правоохоронців „коктейлями Молотова“. Кілька міліціонерів отримали опіки, проте до яких підрозділів вони належать, наразі невідомо. Відомо про 7 постраждалих бійців ВВ”, — зазначили правоохоронці.

Наразі є кілька зафіксованих випадків застосування вогнепальної зброї.

“Жінки стрибають із вікон приватних офісів, які намагаються захопити активісти. Бійці ВВ ловлять жінок та надають допомого іншим постраждалим”, – повідомили у ВВ.

Раніше була інформація про те, що правоохоронці відкрили вогонь після того, як мітингувальники підпалили вантажний автомобіль, яким було перекрито рух по вулиці Шовковичній у бік Верховної Ради.

Додамо, за даними опозиції, під Верховною Радою зібралося 200 тисяч мітингувальників, які вимагають повернення до Конституції-2004.

Як повідомлялося раніше, лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок, виступаючи на Майдані, закликав українців прийти у вівторок, 18 лютого під ВР. 13 лютого Рада Всеукраїнського об’єднання “Майдан” обговорила можливість блокування урядового кварталу 18 лютого.

А тим часом Голова Верховної Ради Володимир Рибак у ці хвилини зустрічається з Президентом України Віктором Януковичем. Про це УНН повідомило поінформоване джерело.

За словами співрозмовника, на зустрічі обговорюються шляхи виходу з нинішньої кризи.

За інформацією джерела, “надійшла команда на реєстрацію опозиційного проекту постанови щодо повернення до Конституції 2004 року”.

Граната підірвалася на бронижилеті фотографа

Штаб національного спротиву Тернопільщини оголошує загальну мобілізацію на Київ