Провидці про Україну і Майдан

Поділитися

Понад чверть мільйона читачів інтернет-газети “ПРО ВСЕ” переглянули замітку про Пророцтво греко-католицького священника Германа Будзінського про Майдан і Януковича Навіть Департамент інформації УГКЦ оприлюднив інформацію, яка спростовує замітку.
Ми мали мету, оприлюднюючи замітку із соцмереж, повідомити людям одну із граней, яка стосується нинішнього Майдану. У замітці озвучений доволі радикальний шлях, який перепостили у соціальні мережі понад 14 тисяч читачів.

Сьогодні ми пропонуємо ознайомитися із ще однією з версій, яка була оприлюднена ще в 2008 році в “Українській газеті”.
Україна – гарне підсоння, родюча земля, музика, пісні, весела вдача і мудрість людей. Трудолюбиві люди з розвиненими творчими здібностями, прагненням споруджувати, тяжінням до порядку. Народ терплячий, але довго роздумує, обережний, часом нерішучий, надзвичайно довірливий. Наділений практичним розумом, в господарських справах завжди намагається бути самостійним, у відповідальних справах покладається на колективну думку. Незадоволений владою. Диктаторський режим в українців непопулярний.

Україна переживає довге становлення через захоплення влади своєкорисливими і комерційними олігархами, а меркантильність їх випромінює негативну енергію, яка гальмує процвітання держави. Сприяють гальмуванню зацикленість на матеріальних проблемах, схильність до дрібних питань, забуваючи про духовність, невміння глобального мислення, віддаючи перевагу формі, а не суті.
Українці занадто довіряють авторитетам, і цим часто користуються вороги держави. Сильний вплив російських засобів масової інформації небезпечний для довірливої України. В той же час засоби масової інформації у нас слабкі, що вселяє страх за майбутнє. Народ і державні структури зациклились на матеріальних проблемах, забуваючи про духовність. Відсутність глобального мислення та схильність до вирішення дрібних проблем гальмують поступ до утвердження і процвітання нації і держави.
Україні долею накреслено руйнувати імперії. Наші землі і племена, коли входять до імперії, стають причиною їх розвалу, а також при військових сутичках. Відома участь наших древніх предків у руйнації Ассірії, Вавілону, Персії, Єгипту. Згадаймо Рим, Візантію, Великий Хазарський Каганат. І Союз розпався після виходу з нього України.
Про наше майбутнє зашифрована інформація в катренах Нострадамуса, баченнях Нємчина, Кейсі, Ванги, пророчиці Самбетти, багатьох сучасних провидців – справжніх і фальшивих. Ось таке довелось дізнатись, читаючи про наше майбутнє, слухаючи також розповіді живих провідців.
Як стверджують провидці, у третьому тисячолітті не буде імперій (Росія ще розпадеться на декілька держав), всі нації житимуть вільно, поважаючи одна одну, розвиваючи свою самобутність, мову, культуру.
Україна – колиска індоєвропейських народів. Українська історія, як і все у світі, розвивається циклічно, цикл триває 720 років – третину процесійної епохи (2160 років). Були періоди злетів України – Трипілля, Скіфія, Русколань, Київська Русь,Україна козацько-гетьманська. Пік найвищого піднесення передбачається у двадцять четвертому столітті, підвалини якого закладаються зараз.
Русь-Україна за 8-10 тисячоліть мала кілька злетів. Зокрема: Трипілля (Оріяна) – кінець п’ятого-початок третього тисячоліття до нашої ери. Скіфія (VІ-ІV століття до н.е.), Русколань, Антія (ІІ-V ст. до н.е.), Русь (Х-ХП ст. до н.е.). У ці періоди Україна ставала на чолі цивілізації. Трипілля – предок України існувало задовго до Вавілону, Єгипетських пірамід, Древньої Еллади, ще до виникнення Шумерії.
Часто провидці плутають Русь – Велику українську державу – з Росією, назву останньої вкрадено у нас попом Феофаном – Петрового прислужника, який фактично правив Московією, або Тартарією, як до того називались землі сучасної європейської Росії.
Як стверджують деякі провидці, язичницькі волхви, за глум над їхніми ідолами і віруваннями, прокляли Русь на тисячу років. Строк прокляття закінчився з початком незалежності, тобто в 1991 році.
Із езотеричних джерел та матеріалів так званих контактерів випливає, що на Україну знову покладається надія. Серед народів і країн світу вона матиме провідне місце. Принагідно, що назва України китайською мовою (ієрогліфами) означає її історію: від темного минулого, через довготривалі страждання, боротьбу і становлення, до квітучого майбутнього.
Майбутнє духовне лідерство України закладене в її гороскопі, але для реалізації цього потенціалу потребується час і зусилля не одного покоління. Україна за знаком Зодіаку – Тілець. Під впливом Тільця вона енергетично й інформаційно насичена, спасенне місце. Спаплюження України викликало помсту неба, яким став Чорнобиль. Парадоксально, але Чорнобиль означає пробудження української нації. Підвищений фон радіації призведе до генетичних змін, дедалі більше народжуватиметься людей з надзвичайними здібностями.
Епоха Водолія, що почалася у 2003 році правитиме дві з половиною тисячі років. Суспільство Водолія буде суспільством свободи. У людей проявлятиметься любов до новизни і винахідництва, вони легко змінюватимуть професію і напрям думок. Коли, як твердять астрологи, епоха Риб була епохою великого змішування, то Водолій принесе період великого поділу. При новій ері негідні якості будуть очевидними, їх не зможе замасковувати зовнішня краса. На українській базі сформується новий тип людей. Весь світ почне вивчати українську мову, щоб оволодіти тим новим, чого досягла Україна. Жахливий суржик у «жлобському» виконанні, який заполонив Київ і панує в багатьох містах, зникне безповоротно. В епоху Водолія відбудеться своєрідне повернення матріархату. Припиняться розбрати – міжнародний, міжнаціональний, міждержавний, навіть внутрішньо сімейний. Юні душі не розвиватимуться в жорстких рамках.
Доля України, насамперед, відзначається в мудрих і віщих катренах великого астролога Нострадамуса, Мішеля де Нотрдама, який жив п’ятсот років тому у Франції. Він писав: «Світ чекає володаря світла і знань… і геній Сходу в любові оживе». Під Сходом Нострадамус мав на увазі Україну, (Черкаси), бо Париж і Черкаси розташовані на 49 градусі північної широти. В іншому катрені читаємо: «Гряде новий стократ привабливіший звичай старому, бусурманському, на зміну. Де мова тішить слух, там Борисфенів край. Початок здвигам покладе, злама рутину».
Нострадамус попереджав, що після розпаду «сатанинської держави» через некомпетентні економічні програми будуть серйозні провали у фінансовій сфері держав, промисловості, сільському господарстві і торгівлі, зросте злочинність, посилить свої дії мафія, знахабніють спекулянти. «Народ ще довго заліковуватиме свої рани і непросто буде розуму вийти з глухого кута». На жителів «чекають нові біди і нові струси, і квітуча земля може перетворитись на пустелю». Але перелицьованим людям не вдасться останнє зробити. Нострадамус передрікав, що близько 2025 року з лиця землі остаточно зникнуть всі пам’ятники Леніну, і Маркс та Ленін потонуть в історії як творці соціального безумства, що ледь не згубили Всесвіт.
Про майбутнє України знаходимо у Нострадамуса таке, яке російські коментатори прикладають до Росії, навіть при невідповідних географічно-історичних назвах. В одному з катренів читаємо:
Закон Мора поступово загасне,
Потім з’явиться інший, набагато принадніший,
Борисфен першим прийде встановлювать
Своїми талантами і мовою привабливий закон.
Отже, зникне утопія соціалізму, тобто вигаданий ідеальний суспільний лад, заснований на необґрунтованих проектах суспільного устрою. Влітку 1987 року біля Багамських островів знайдена урна з папірусом, вуглецевий аналіз якого показав, що його вік приблизно 4.5 тисячі років. Цей папірус оповідає про події древні, але й недавні і навіть майбутні. В ньому, зокрема, є дата розпаду великої держави, яка в 1918 році (прямо вказує на Росію ) «відреклась від світу, захопилась темними силами»
В продовженні вище згаданого катрену пророкується натяк на Україну: «….а потому пустить пагони та, що так довго була безплідною, починаючи з 50-го градуса, і яка оновить всю християнську церкву. І будуть встановлені великий мир, союз та злагода…».Отже, нові засади світоустрою та упорядкування. Зазначимо, що Київ має координати 50-27-01 північної широти та 30-31-30 східної довготи.
П’ятидесятий градус північної широти – паралель, яка проходить через Харків, трохи нижче Києва і дещо вище Львова. Центром оновлення віри і духовності за Об’явленням Івана Богослова також має бути Київ. «Борисфен першим прийде встановити своїми талантами і мовою більш принадливий закон», – пророкує Нострадамус. Борисфен – давньогрецька назва Дніпра.
Руський астролог В.Нємчин ще в ХV столітті писав, що сатанинське правління зникне і настане новий час – час цілковитої гармонії. Виникне лад, аналога якому ще не було в історії Землі. Народи колишньої імперії усвідомлять свою національну гідність, духовно відродяться і заживуть як добрі сусіди. Василь Нємчин передбачив сім нових хвороб. 3’явилось уже чотири, а з нетиповою пневмонією та пташиним грипом, мабуть, більше.
Попередник Нострадамуса, великий лікар, філософ і астролог Парацельс (справжнє ім’я Теофраст Бомбаст фон Гогенхайм, 1493-1541рр.) пророкував стосовно Скіфії – Гіпербореї, що прямо стосується сучасної України, якій завбачає світле майбутнє. «Засяє Божественне світло з гори країни гіпербореїв і його побачать всі жителі землі. … В тій країні, про яку ніхто ніколи не думав як про країну, де може зчинитися щось велике, над приниженими і знедоленими засяє Великий Хрест. Це мусить статися через 500 років після моєї смерті». Пророчі парацельсові п’ятсот років після його смерті спливають у 2041 році. Не так уже й далеко. Сучасна молодь доживе до тих днів. Місце України, як пророкує Парацельс, провідне і чільне серед народів і країн світу.
Давніший францисканський монах-астролог Раньо Неро в оракулі «Вічна книга» писав, що «наприкінці двадцятого віку весь світ поклонятиметься сатані… Основний центр спокушення – Тартарія» (Московія).
Ще Распутін казав (він теж був провідцем і напророкував цареві Миколі ІІ смерть після себе, що й сталося), що невмільці будуть правити, людство наше буде знедолене поступом негідників.
Деякі провидці, типу Глоби, цілеспрямовано «вбачають» те, що Росія стане духовним центром, посилаючись на епоху Водолія, бо Водолій управляє Росією. В їхніх пророцтвах немає місця Україні, оскільки й тепер бачать нашу землю як територію сусідньої держави. Астролог Глоба пророкує уникливо й невиразно, але в руслі бажань влади й олігархів, наділяючи майбутнє Росії кращими пророцтвами, які стосуються нашої нації і держави. То розділяє Україну, то єднає її з північним сусідом, нехтуючи тим, що вихід України з Союзу – шлях до вилікування імперського синдрому. Дійсно, поневолений народ відпрацьовує гріх поневолювача, тому свобода й незалежність – найкращий стан розвитку духовності і здобуття матеріальних благ.
Едрис Казими також пророкує процвітання Україні і стверджує, що за «КармоюУкраїни» в ній диктаторський режим непопулярний і астрологічно неможливий. За його пророцтвами, у XXI столітті наступить на Землі Золотий вік. Третьої світової війни на теренах України не буде. Війни відбуватимуться нижче 42 градусів північної широти, взагалі війною буде охоплена південна півкуля, і землі від екватора до згаданої широти. Почнеться Золотий вік через п’ятнадцять років після одержання Україною незалежності. Золотий вік, за пророкуваннями, почнеться з 50 паралелі. Ще апостол Андрій пророкував нашій землі велике майбутнє. Україну чекає грандіозне духовне і економічне піднесення.
В історичній та езотеричній літературі є згадки про Гору гіпербореїв, як колись називали Київські гори. Київ належить до вічних міст – святих і священних земель, тому не випадково чорнобильський викид обминув його. Київ – святе місто. Пророкують, що Київ у третьому тисячолітті стане духовною столицею світу – Новим Єрусалимом, містом Божественної слави. В межах Києва на землю сходить могутнє космічне випромінювання, найсильніше у Володимирському соборі. Там, де воно пронизує, одержуємо величезну енергію, відступають хвороби. Київ – свята земля, яку Господь обрав для своєї нової резиденції – так пророкують ясновидці. Тут збудують Храм Відродження. Київ у новому тисячолітті перетвориться на місце прочан всіх народів Землі.
Торкаються провидці і будови нашої символіки, зокрема прапора. Синьо-жовтий прапор України має таке значення: зверху блакитне небо, знизу – жовта земля від доспілої пшениці. Про невідповідність розміщення кольорів стягу звертають увагу багато провидців. За китайськими поняттями він передвіщає занепад. Якщо перевернути прапор, зробити його жовто-блакитним, як було раніше, то вийде китайський знак «Тай», значення якого – розквіт. Жовто-блакитний прапор має таке значення: золотавий колір – колір Космосу. Космічна енергія тоді через жовтий колір вільно переходить до блакитної Землі – кольору планети, яку можна побачити з Космосу. Жовто-блакитний прапор – уособлення духовності, врівноваженості.
Тризуб – невід’ємний історичний знак нашої незалежності, на противагу п’ятикутній зірці. За масонською міфологією вона означає символ раба, а шестикутна – архітектора подій, творця рабства.
Стосовно державних подій від сучасних пророків довелось почути таке: олігархи зникнуть з політичної арени, новим президентом стане маловідома людина, великі підприємства повернуться в державну власність.
За матеріалами інших видану і усних свідчень провидців
Михайло КУРДЮК, “Українська газета”

Кримінальні авторитети дали “розпорядження” допомагати ув’язненим активістам Євромайдану

Губернатор Тернопільщини офіційно зустрівся з коханцем своєї дружини