Губернатор Тернопільщини офіційно зустрівся з коханцем своєї дружини

Поділитися

Після скандальної публікації про те, що дружина губернатора Тернопільщини їздила з коханцем в Харків, голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян зустрівся з керівником Департаменту охорони здоров’я Тернопільської облдержадміністрації Русланом Мостовим, який їздив до Добкіна. Прес-служба управління не оприлюднила чи була між чоловіками жорстка розмова. Написали лише офіціоз, що завдання поставлені поки що Президентом України в Національному Плані дій виконуються. Незважаючи на майже десятимісячну відсутність бюджету в нашій області, медична галузь за підсумками роботи 2013 року зайняла по Україні 9 місце. Про це голові Тернопільської обласної державної адміністрації Валентину Хоптяну особисто доповів під час робочої зустрічі директор департаменту охорони здоров’я Тернопільської обласної державної адміністрації Руслан Мостовий.

Також він акцентував на тому, що первинна медико-санітарна допомога області є пріоритетним напрямком в розвитку охорони здоров’я держави.

Впродовж зустрічі Руслан Ярославович розповів про подальші плани та етапи роботи медичної галузі області, зокрема про те, що цьогоріч заплановано: осучаснити, насамперед технологічно, КЗТОР “Тернопільська університетська лікарня; завершити поліклінічне відділення Тернопільського обласного комунального клінічного онкологічного диспансеру, а також завершити ремонт реанімаційного відділення КУТОР “Тернопільська обласна комунальна клінічна дитяча лікарня”.

Також, за словами директора департаменту охорони здоров’я Руслана Мостового планується розпочати реконструкцію з створення центру патоморфологічних досліджень та розпочати роботи по створенню відділення мультирезистентного туберкульозу.

Варто сказати, що надалі продовжуватиметься реконструкція перинатального центру, хід робіт якої – під особистим контролем голови області.

Окрім цього, Руслан Мостовий звернувся до очільника краю з проханням підняти на рівні держави питання щодо державної підтримки розвитку кардіологічної служби області, власне, створення обласного центру кардіохірургії та інтервенційної кардіології, повідомляє прес-служба ДОЗ ТОДА

Провидці про Україну і Майдан

0

На дорогах Тернопільщини запанувало ідеальне прибирання?