У Гусятині, Копичинцях, Хоросткові та Гримайлові дружині губернатора сказали все, що думають про неї

Поділитися

Член Народного Руху України, депутат Гусятинської районної ради, вчителька християнської етики Сукач І. оприлюднила в інтернеті свою позицію щодо виступу дружини губернатора Тернопільщини Надії Хоптян у Харкові, куди вона їздила зі своїм коханцем.

Виступ Н.Хоптян вважаю наругою над волевиявленням жителів Тернопільської області, які вже більше двох місяців відстоюють свої права і свободи на майданах Тернопільщини і Києва. Тернополяни не давали повноважень виступати від їхнього імені на зібранні, яке проходило під символікою ворожих до українства режимів – червоною зіркою і георгіївською стрічкою.

Мені двічі Вас шкода, Надіє Андріївно, бо вже надто багато помилок у виступі «вчительки російської мови і літератури», а ще Ваша промова повністю просякнута брехнею.  На Тернопіллі немає екстремістів, а є люди, які борються проти злочинної влади Партії регіонів конституційними методами.

Щодо кількості тих, хто підтримує Майдан. Тільки за офіційною статистикою Гусятинського штабу національного спротиву до Києва на акції протесту виїхало більше 10 тисяч чоловік. Це дані одного району. Тернополяни масово підтримують ідеї Майдану, допомагають матеріально.

Про залякування сімей вчителів, лікарів, державних службовців. Таке залякування справді велося впродовж трьох років, але виключно представниками Вашої Партії регіонів. Особливий тиск був перед виборами до Верховної Ради. Під страхом звільнення з роботи бюджетників змушували вступати до Партії регіонів, голосувати особливими відмітками у бюлетені за провладну кандидатку Н.Хоптян. Але виборці достойно витримали це випробування, – Хоптян одержала мінімум голосів.
Те, що люди зараз масово пишуть заяви про вихід із Партії регіонів (штаб не працює, щоб їх не приймати), якраз і є свідченням того, що вступали в Партію регіонів не з ідейних переконань, а під тиском. Є багато прикладів, коли заяви на вступ до Партії регіонів писали за людей їхні керівники. Залякування і примус – це методи Партії регіонів.
Не знаю, яку треба мати буйну фантазію, щоб придумати, що на Західній Україні, де люди свято вірять у Бога, поруч з іконою Матері Божої вішали портрет «цізаря». Цісар не витрачав коштів, щоб наштампувати своїх портретів і пхати в кожну хату. А ще наші земляки добре знають і поважають заповідь Божу: «Не сотвори собі кумира». Саме тому люди неодноразово зривали, обливали фарбою новітніх «цізарів» від Партії регіонів на бігбордах, встановлених за гроші платників податків.

Н.Хоптян у своєму виступі вживає слова «наша Тернопільщина». Вашою вона ніколи не була і не буде. Ви тут – чужі. Тернопільщина належить людям, які її люблять і працюють для неньки-України і блага тернополян, яких ви називаєте «нечистю», яку треба вивезти, зі зневагою питаєте : «Але хто вони такі?».
Ми – корінні жителі своєї області.

Добкіна можете запросити до себе в маєток на Чемеровеччину, але не на землю патріотичної Тернопільщини.
Ви, товариш Н.Хоптян, не можете говорити від імені жителів краю, бо не користуєтесь тут авторитетом і повагою. 3 грудня 2013 року 70 депутатів Гусятинської районної ради проголосували за звільнення Н.Хоптян з посади голови районної ради, 16 депутатів написали заяви про вихід з Партії регіонів, незважаючи на те, що чоловік Н.Хоптян на той час був головою Тернопільської обласної адміністрації. До речі, Валентину Хоптяну обласна рада вже двічі висловила недовіру.
Центр Києва, Майдан називаєте брудом, нечистю, поганню. Сотні тисяч киян вважають його святим місцем, вдень і вночі допомагають Майдану чим можуть. На плечах киян тримається цей Острів Свободи. Але, як казав великий Блез Паскаль, «існує достатньо світла для тих, хто хоче бачити і достатньо темряви для тих, хто не хоче».
Дякуючи Господу Богу, наступив момент, коли люди перестали терпіти приниження, боятися режиму, піднялися з колін. Безповоротно втрачає позиції Партія регіонів, яка заснована на засадах страху і примусу.
Ваша «ідея планова» «зробити так, щоб боялися всього», не спрацює. У генах українців закладено прагнення свободи, волі, незалежності, і саме тому наша Вітчизна квітне багатомільйонними Майданами.
Окремими рядками хочу звернутися до членів делегації Мостового Р.Я., Маркова П.Є., Гайдук М.С., Процківа І.В.
Скільки коштує замінити синьо-жовту стрічку на георгіївську?
Чи існує на світі посада, за яку варто платити совістю?
Як ви поясните своїм дітям поняття «патріотизм»?
Звертаюсь до вас словами поета Стефаницького:
Мені не стид носить кайдани
За край свій, волю і братів.
А стид – золочені жупани,
Найнявшись в найми до катів.
Член Народного Руху України, депутат Гусятинської районної ради, вчителька християнської етики Сукач І.І.

Схвалено на народних віче смт.Гусятин, м. Копичинці, м. Хоростків, смт.Гримайлів.

Володимир Путін відкриє Олімпіаду в Сочі під пісню гурту Тату “Malchik Gey”

На сайті Сочі-2014 тернопільську біатлоністку зробили росіянкою