Замість поїхати на Майдан, тернополяни кинулись в супермаркети і спровокували паніку (фоторепортаж)

Поділитися

У ці хвилини в супермаркеті “Сільпо” на масиві Дружба неймовірний ажіотаж на купівлю борошна, макаронів, солі, олії. Люди у гігантських об’ємах скуповують продукти. Черги до кас нараховують декілька десятків покупців.

-Людей як на велике свято -Новий рік чи Пасху,- сумно жартують касири на питання журналіста “ПРО ВСЕ” що за ажіотаж, чи в них якась акція. – Через того Януковича такий бедлам цілий день. Вільно дихнути не можна, в туалет сходити,- каже продавець, але просять не називати їі імені, яке значиться на бейджику.Чого люди не поїхали на Майдан до столиці? Їх кілька місяців просять, а вони дбають за шкурні інтереси!

Вантажник цього супермаркету розповів, що запасів розважного борошна вже не має.

-Цілий день сьогодні розкуповували. Лишилось лише фасоване,- пошепки, ніби відкриваючи велику таємницю, розповів вантажник.

Черги ж біля кас у “Сільпо” спричинили неробочі термінали Укрексімбанку. Чому не працюють – невідомо.

Банкомат “Приватбанку” на вулиці Миру справно працює і видає готівку.  У “Сільпо” в Подолянах термінали “Приватбанку” теж працюють.

На вимогу Тернопільської міської ради алкоголь з 18 години у “Сільпо” перестали продавати до 8 ранку.

Разом з тим у маленьких приватних крамничках ні черг, ні ажіотажу.

– Дурні люди у “Сільпо” підтримують Януковича гривнею,- скептично звалась продавчиня “Осіріуса” на розповідь покупця щодо черг в супермаркеті.

Самооборона Тернопільської області підпорядкована А.Парубію

Тернополян закликають охороняти місто