Заява Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина»

Поділитися

В Україні знову пролилася кров, загинули десятки та поранені сотні мирних людей. Влада ще раз показала своє справжнє звіряче лице: проти учасників мирної акції протесту була застосована вогнепальна зброя.

Обурені останніми подіями та вбивствами людей у Києві вчора ввечері та вночі тисячі тернополян піднялися на боротьбу з режимом Януковича.

Тернопільська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» підтримує акції протесту тернополян, які стали на захист волі та демократії.

Вся вина за події, які відбуваються в Україні: за пролиту кров, за загибель протестувальників під час мирних акцій протесту – лежить на Януковичу та його злочинній зграї.

Тернопільська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» звинувачує режим Януковича на Тернопіллі, представники якого провокують силові протистояння, фабрикують кримінальні справи та організовувують політичні репресії проти громади Тернопільщини – учасників мирних акцій протесту. Працівники правоохоронних органів, які вчора застосували проти беззбройних громадян світло-шумові гранати та спецзасоби мають бути покарані.

Члени партії Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» завжди були і залишаються активними учасниками акцій протесту за визволення України від бандитського режиму Януковича.

Обласна, міська та районні організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» ще вчора оголосили загальну мобілізацію на підтримку Майдану.

Всіх, кому небайдужа доля України закликаємо їхати до Києва.

Кожна акція має бути керованою та дисциплінованою. Хаос, безлад та погроми не припустимі на Тернопіллі.

Лише у спільній боротьбі ми переможемо цей бандитський антиукраїнський режим.

З нами правда і ми переможемо.

Голова Тернопільської обласної

організації Всеукраїнського

об’єднання «Батьківщина»

В.Т.Деревляний

0

Янукович змусив тернополян з мирних мітингуючих перекваліфікуватися в радикальних повстанців, – активісти у Тернополі

Іван Стойко: “У нас немає президента. У нас є бандит в якого руки в крові”