37 ударів ножем за 200 гривень

Поділитися

Кривавий злочин стався понад рік тому в одному із сіл на Кременеччині.  Неодноразово судимий молодик не просто вбив, а жорстоко пошматував ножем старенького односельця, вимагаючи віддати заощадження.

 Вбивця завдав жертві 37 ударів ножем. А потім почав нишпорити по хаті, шукаючи скромні заощадження. Аж поки не знайшов під матрацом 200 гривень.

 Як зізнався підозрюваний, він зайшов у гості до сусіда. Знав, що дідусь полюбляє хильнути оковитої, тож і прийшов скласти компанію. Чоловіки сіли, випили. Потім ще і ще. Пенсіонер швидко захмелів і, цілком можливо, похвалився заощадженнями на «чорний день».  Це і спокусило неодноразово судимого односельця. За декілька годин молодик ще раз зайшов до пенсіонера, та цього разу з ножем у руках.

 Згодом судмедексперт нарахує на тілі жертви 37 колотих ран, з них лише у груди – 25 ударів. Переконавшись, що пенсіонер мертвий, вбивця почав перекидати все у хаті, аж поки під матрацом не знайшов 200 гривень. Схопив гроші та втік.

 Зважаючи на тяжкість скоєного, Кременецький районний суд покарав вбивцю  дванадцятьма з половиною роками ув’язнення. Апеляційний суд Тернопільської області залишив термін відбування покарання без змін.

 

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області

У селі Зарваниця Теребовлянського району під колеса легківки потрапило одразу троє пішоходів

Тігіпко подав до ЦВК документи для реєстрації кандидатом у президенти