Біда сталася у селі Більче-Золоте Борщівського району

Поділитися

Сусіди не раз ставали мимовільними свідками сварок між подружжям. Але ніхто й подумати не міг, що один із сімейних конфліктів ледь не закінчиться фатально.

 Того дня  скандал спалахнув щойно сім’я сіла вечеряти. Жінка дорікнула чоловікові його частими пиятиками. Благовірний, який вже був напідпитку, теж знайшов чим попрікнути дружину. Відтак стали пригадувати один одному, як мовиться, усі гріхи.

 У якийсь момент, піддавшись емоціям, дружина вдарила чоловіка по щоці. Мабуть, так хотіла достукатись до нього, коли зрозуміла, що слова даремні. Та цим лишень спровокувала ще більшу агресію у свою сторону. Не тямлячи себе від гніву, 45-річний  чоловік звів на жінку дуло саморобного пістолета і вистрілив в живіт.

 Швидку викликав 15-річний син потерпілої, який мимоволі став свідком конфлікту. Жінку доправили до Борщівської районної лікарні, де прооперували. Про пацієнтку із проникаючим вогнепальним пораненням медики сповістили міліціонерів.

 Як розповів перший заступник начальника Борщівського райвідділу міліції Володимир Гуска,  чоловіка потерпілої правоохоронці  застали вдома. У нього вилучили саморобний вогнепальний пристрій, схожий на пістолет, і п’ятнадцять набоїв до нього. Пояснити свого вчинку він не міг, адже перебував напідпитку.

 Підозрюваний, згідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу,  затриманий. Йому інкримінують замах на вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 ККУ) та незаконне  поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами (ч. 1 ст.263 ККУ). Триває досудове розслідування.

 

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області

0

Активисты побывали в гостях у Тимошенко

Випробування земельною спадщиною