Чому за мером Тернополя слідкувало СБУ?

Поділитися

Під час вчорашньої прес-конференції міський голова Тернополя Сергій Надал розповів, що за ним слідкувало СБУ. Нібито він і його родина перебувала під зовнішнім спостереженням, прослуховувались його телефони. “Злили” інформацію меру самі правоохоронці. Чому? Надал каже, що живе давно у Тернополі. Проте, що мер “підгодовує” потрібних людей в пагонах не йшлося.

Справа в СБУ мала, за словами Надала, нібито характер “державного перевороту”. Джерела “ПРО ВСЕ” розповідають, що насправді спецслужба отримала інформацію про пряму співпрацю Надала з Партією Регіонів в особі Валентина Хоптяна і криміналітету. Саме ці справи з фактажем доставили до Тернополя від заступника начальника управління, який незаконно вивіз їх разом з пістолетами-автоматами.

Коли документація прибула до Тернополя в третій ночі, мер особисто зустрічав бус. Згодом, разом з представниками криміналітету хотів вилучити цю документацію. Проте, патріотично налаштовані тернополяни не дозволили меру забрати документацію, яка свідчить про його “темну сутність”.

Як виявили злочин заступника СБУ (аудіо)

Розпочато розслідування за фактом незаконної вирубки дерев у ландшафтному парку Тернополя

Керівник корвета “Тернопіль”: нас зрадило власне керівництво