Донька заступника тернопільського губернатора комуністка, а зять – у Партії Регіонів

Поділитися

Сьогодні під стінами Тернопільської облдержадміністрації представники “Правого сектору”, Народної самооборони розповіли пресі чому громадськість не прихильно зустріла ймовірне призначення заступником голови Тернопільської облдержадміністрації Ростислава Левчука. Виявляється, на останніх виборах його донька – Ольга Ростиславівна – працювала в окружній виборчій комісії від комуністичної партії. Зять Ростислава Левчука, який нині ще працює начальником відділу охорони здоров’я і медичного забезпечення Тернопільської міськради, балотувався у депутати Тернопільської міськради від Партії Регіонів та працював у їхньому штабі.

-Якщо  Ростислав Левчук допускається до керування гуманітарним напрямком в області, а не може навести лад в родині, то ми переконані, що він ладу в нашій області не наведе,- заявив представник Самооборони.

Нагадали пану Левчуку і про смерть Марії Деркач, яке лежить на совісті медиків Тернополя. Очолює ж медицину він. Досі цей чиновник не вибачився перед родиною за те, що в кисневому балоні Марії просто не вистачило кисню…

Під кінець зустрічі отримав на горіхи у Олег Сиротюк, який почав підвищувати голос на присутніх. Тернополяни відразу зробили завваження голові Тернопільської облдержадміністрації.

Як чиновник Надала боявся тернопільського Майдану (відео)

***

Як у Тернополі прикрились Шевченком, щоб представити нову владу (відео)

***

Правда про найскандальніше призначення на Тернопільщині з перших уст

Клятва Олега Сиротюка зі сльозами на очах

Делюксовые игровые автоматы