Громадські організації будуть пікетувати посольство США, щоб вони відреагували на російську агресію

Поділитися
2 березня, о 10.00,  відбудеться пікет посольства США, організований громадськими організаціями та небайдужими громадянами щодо негайного реагування на російську агресію у Криму та на Сході України.
Сьогодні Україні було де-факто оголошено  війну. Ми просимо Сполучені Штати негайно втрутитися у ситуацію і зупинити агресію Володимира Путіна проти 45 мільйонів мирного населення у ХХІ столітті.
Зовсім недавно під час протистояння мирних протестуючих та силовиків режиму Віктора Януковича ми втратили близько 100 своїх кращих співвітчизників – учителів, програмістів,  студентів. Всі вони стали жертвою оголошеної владою війни проти свого населення.
На руках  західного світу,  який дуже мляво реагував на прохання українських громадян і опозиції терміново ввести санкції, теж є кров цих Героїв.
Ми не хочемо,  щоб наші кращі чоловіки і жінки гинули на війні.
У зв’язку з останніми подіями в Криму та рішенням СФ Росії, Росія де-факто відмовилася від виконання положень Будапештського меморандуму щодо гарантій безпеки Україні.
Вимагаємо США, як одного із підписантів цього меморандуму  терміново прийняти рішення по зупиненню російської агресії та  термінового направлення своїх підрозділів до України для практичного забезпечення виконання взятих на себе зобов’язань.
Просимо США та інші країни-учасниці  виконувати зобов’язання взяті на себе згідно Будапештського меморандуму
Адреса: вул. Сікорського, 4 (колишня вул. Танкова)

Росія є окупантом моєї Батьківщини!

У Тернополі розпочалася мобілізація для навчання у зв’язку із агресією Росії