Кандидат в мери Тернополя, який елементарно перемагає Надала на виборах, звернувся до тернополян

Поділитися

Зробити такий викличний заголовок – ініціатива інтернет-газети “ПРО ВСЕ”. На нашу думку, перемогти діючого мера, який скомпрометував себе настільки неймовірно корупційними діяннями, що виграти в нього може будь-яка чесна людина. Як відомо,  у більшості скандальних будівництв в Тернополі на стороні громади був Тарас Білан. Саме про нього говорять тернополяни, що цей чоловік не бере хабарі, а коли працював секретарем Тернопільської міської ради встановив камеру у своєму кабінеті, щоб йому нічого не підкинули для компромату.

Про те, чи буде Тарас Білан висувати свою кандидатуру на виборах мера – невідомо.Відомо лише, що нардеп-бютівець Василь Деревляний вже “злив” свого кандидата і партія Юлії Тимошенко не матиме сильного кандидата або й не висуватиме взагалі. Аби партійцям незабаглося висунути авторитетного Тараса Білана, його  виключили з партії “Батьківщина” за критику … діючої влади! Точніше за принципову позицію у захисті інтересів мешканців вулиці Острозького (незаконне будівництво поряд з пам’ятками архітектури).

Інтернет-газета “ПРО ВСЕ” вирішила допомогти громадськості і повідомляти про достойних людей нашого міста, які б могли очолити громаду. А то, виявляється, тернополяни проти мера-корупціонера Сергія Надала, але не знають, хто б міг очолити мерію замість нього. На наше переконання, у Тернополі чимало достойних людей. От, познайомтесь з черговими ініціативами Тараса Білана.

Доброго ранку, тернополяни!

Події розвиваються настільки швидко, що не встигаєш сказати доброго раку, як уже пізня ніч.

Користуючись нагодою (декілька вільних хвилин) хочу просити Вас про наступне:

1. Хто ще не пішов добровольцем в воєнкомат: сходіть і запишіться в лави Збройних сил України. Вчорашній виступ Путіна – може бути хитрим маневром, щоб приспати та заспокоїти нашу патріотичність…

2. Через друзів, знайомих, а якщо бажаєте залишити своє прізвище та ім’я невідомими – через ТОГО «Тернопільські підсумки»(0679963258) прошу всіх тернополян зв’язатись з тернопільськими міліціонерами та допомогти у відновленні центрального посту прийому звернень 102. Вважаю, що в зв’язку з початком окупаційних дій сусідньої держави, знищенням документів в Тернополі по співпраці влади Януковича з сексотами – опозиціонерами, по грабежах , вбивствах, та по 14- ти кримінальних справах, щодо дєрєбану майна та земель громади Тернополя міським головою в ніч погромів міліції, прокуратури, СБУ не були випадковими. Хто чим може: хто автомобілем, хто мішком цементу, не важливо. Чим швидше ми , громадою, відновимо нормальну роботу звичайних роботяг в пагонах, тим краще буде для всього міста.

3. Що до розслідування вилучення з користування земель Петриківського дитячого будинку: Згідно закону , питання відчуження землі – це виключна прерогатива сесії. Сесії обл. – ради не було. Є тільки рішення комісії за мокрим підписом Чашки Марії .В міліції та прокуратурі зареєстровано звернення про відкриття кримінального провадження. Правоохоронці повідомили, що провадження було відкрито ще раніше. Та вони стикнулись із сильним спротивом особи чоловічої статі, що стояла в перших рядах на сцені Тернопільського Майдану в камуфляжі, бронижелеті, та з пістолетом. Для унеможливлення тиску на правоохоронні органи в питанні проведення неупереджених слідчих дій, мною було направлено листи з проханням взяти під контроль дане питання до 7 депутатів Верховної ради України від Тернопільської області, до лідера партії ВО Свобода Тягнибока Олега з вимогою виключити з партії пані Марію Ч. Також сьогодні буде направлено звернення до нового губернатора Тернопільської області Сиротюка О.

4. Доведення до громадян Тернополя інформації про реальний стан речей є вкрай утруднене. Як Ви пам’ятаєте, через Інтернет було кинуто клич з пропозицією тернополянам, яким не байдуже наше місто самоорганізуватись, і почати наводити порядок в місті. З незрозумілих причин в приміщенні будинку Залізничників людям зустрічатись було відмовлено. Після цього Янукович – аля-Стаюра відмовився надати слово на Віче представнику від людей (на зборах було чоловік 70) . Не зважаючи на узурпацію свободи висловлювань, громадяни продовжили працювати та збиратись на другому поверсі народного дому «Перемога». Вчора, біля 18.00 Наталія Карпишин повідомила по телефону про те, що за вказівкою Надала С.В. збиратись людям в Перемозі заборонено. Причини не повідомляються. Враховуючи це, громадянам надали офіс 510 , за адресою вул.Крушельницької, 18 (Облагробуд). Де силами звичайних тернополян в 24 години обладнано 4 робочих місця, 2 комп’ютери, тобто все, що необхідно для роботи. Правду , Сергій Віталійович! НЕ СПИНИТИ!!!! Щодня , крім суботи та неділі, з 09.00 до 17.30 там знаходитимуться небайдужі до долі Тернополя люди. З метою уникнення провокацій з сторони влади, заведено журнал реєстрації. До нього вносяться координати всіх, що прийшли повідомити про зловживання чиновників. Якщо хтось заявлятиме, що був і по його зверненні не вжито заходів, запрошуємо всіх перевірити чи є його прізвище в журналі. Без запису даних особи (чесній людині нічого боятись) розгляд фактів корупції не проводиться.

5. Згідно даних отриманих від … керівник обласного род-дому примушував людей їхати на Анти-Майдан. Після перемоги в Києві отримав, не безкоштовно, індульгенцію від особи в камуфляжі і бронижелеті з пістолетом. Дані стосовно цього питання вивчаються. Про результат буде повідомлено додатково.

Голова ТОГО «Тернопільські підсумки» Тарас Білан

0

Як в Тернополі чекали на нового губернатора (фото)

Хтось дуже хоче розділити або Вірш про Майдан, Путіна і Крим