Новий губернатор Тернопільщини проплачував “джинсу”?

Поділитися

Про свободівця Олега Сиротюка, який очолив Тернопільську облдержадміністрацію, добрі відгуки: не злодій, не політичний кар’єрист, виважений, спокійний чоловік. Разом з тим, він не має жодного професійного  досвіду. Принаймні про це свідчать його розповідь журналісту газети “Номер один”:

– Після закінчення вузу стажувався в одному з тернопільських банків аж два дні… Працював у кількох комерційних структурах, пов’язаних з виробництвом (швейна фірма) та торгівлею (менеджер, супервайзер з продажу продуктів харчування та побутової хімії). Ще були маркетингові і видавничі проекти, надавав консультаційні послуги… У 2006 році довелося вибирати: чи я займаюся бізнесом і заробляю хороші гроші, чи йду повністю в громадсько-політичну сферу. Вибір припав на політику. Тому у відомостях про заробітну плату за ті роки є прогалини. У ті часи займався партійною роботою та партійним будівництвом.

Проте, журналістів особливо вразило щире зізнання Сиротюка у проплаті матеріалів у ЗМІ:

– Перейшовши з Ради в ТОДА, Ви суттєво втратили у грошовому вимірі,- запитує журналіст Віталій Попович.

– У нардепа оклад 14 тис. грн., натомість у голови ТОДА – близько 9 тис. грн.  Тобто у народного депутата більша зарплата, але й більше видатків. Робота на місцях, постійні переїзди, громадські приймальні, матеріальні допомоги, публікації у ЗМІ вимагають значних коштів.

ПРОТЕ ЖУРНАЛІСТИ ТЕРНОПОЛЯ НЕ ПАМ’ЯТАЮТЬ ПУБЛІКАЦІЙ З НАРДЕПОМ ОЛЕГОМ СИРОТЮКОМ, ДЕ БУЛО Б ЗАЗНАЧЕНО, ЩО ПУБЛІКАЦІЯ НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ. Аналогічно ніколи не зазначалось, що теле чи радіо програма за участю народного депутата України Олега Сиротюка є рекламною.

ПРОСИМО НОВОПРИЗНАЧЕНОГО ГОЛОВУ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ОПРИЛЮДНИТИ ДАНІ ПУБЛІКАЦІЇ. У ПРОТИЛЕЖНОМУ ВИПАДКУ БУДЕМО ВВАЖАТИ, ЩО ОЛЕГ СИРОТЮК ОПЛАЧУВАВ “ДЖИНСУ”

Тягнибок хоче “відмазати” Мірошниченка від відповідальності?!

Чековая система приблизила нынешние игровые автоматы Vulkanpremium.com