Тягнибок хоче “відмазати” Мірошниченка від відповідальності?!

Поділитися

Журналістська спільнота України вкрай обурена діями нардепів-свободівців Мірошниченка, Бенюка та Ільєнка. У своєму блозі на Українській правді журналіст Сергій Лещенко детально описав ситуацію.

О четвертій ранку змусив відреагувати на ситуацію “лічно” лідер Свободи Олег Тягнибок. У поблажливому тоні головний свободівець пише, що “І.Мірошниченко, як і кожен зі свободівців, готовий добровільно зняти з себе депутатську недоторканість і відстоювати свою правоту перед судом. А також перед громадою”.

Інтернет-газета “ПРО ВСЕ” не є прихильником ганебної редакційної політики Першого Національного, проте ми категорично засуджуємо рукоприкладство, тиск та погрози розправи над людиною. Ми сподіваємось, що зганьблені політики дотримають слова – складуть депутатські повноваження, слідство встановить їхню вину під керівництво пана Махніцького і суд призначить їм адекватне провині покарання.

Дивує, що на ранок, 19 березня, не має вибачень політиків, написаних заяв і власне вибачень за свою дикунську, не цивілізовану поведінку. Пропонуємо вам ознайомитися з “відмазкою” Тягнибока.

На жаль, ми запізнюємося з люстрацією…

Нам, ще вчора опозиційним політикам, треба зрозуміти, що ми перестали бути опозицією і тепер є частиною влади – сьогодні доступні інші методи боротьби навіть з відвертими ворогами України. Якщо вчора такі методи були виправдані (наприклад, захоплення адміністрацій і змушування чиновників кривавого режиму під тиском народу писати заяву на звільнення, що “Свобода” робила ще задовго до Майдану (http://www.youtube.com/watch?v=DAG894X4CJs), то нині вони є недоречними. Влада має користатися іншими, абсолютно легальними важелями люстрації. З проведенням якої ми, на жаль, запізнюємося.

Я мав розмову з Ігорем Мірошниченком з цього приводу. Розумію його емоційну мотивацію, яка підштовхнула на ці дії. Але як політик він мав би керуватися не емоціями, а холодним розумом. Незважаючи навіть на ті потрясіння, які ми всі пережили і переживаємо. І.Мірошниченко, як і кожен зі свободівців, готовий добровільно зняти з себе депутатську недоторканість і відстоювати свою правоту перед судом. А також перед громадою.

Своєю чергою, просив би і товариство не керуватися емоціями в бажанні негайної розправи над свободівцями.

Слава Україні!

Олег Тягнибок

Кандидат у начальники ДАІ Львівщини намагається підкупити

Новий губернатор Тернопільщини проплачував “джинсу”?