“Свобода” відрікається від Сергія Надала

Поділитися

Цю достовірну інформацію “Про все” повідомив один з членів партії “Свобода” у Тернополі. За словами нашого джерела, яке побажало залишитись невідомим для читачів, наразі завершились переговори столичних партійців з мером Тернополя Сергієм Надалом. Досягнуто домовленостей, що він не буде балотуватись на наступних виборах від партії “Свобода”.

Причиною скандальної інформації стали нібито погрози з команди мера Тернополя “поламати ноги” заступнику голови Тернопільської райради, свободівцю Роману Наконечному. Іншою поважною причиною відречення Свободи від Надала стали організовані нібито його командою погроми держустанов. Аби відволікти увагу патріотичної молоді від справедливого гніву на міську раду, яка займається дерибаном земель і комунального майна, до молоді “затесали” групу людей, яка направила народну стихію по околицях міста. Згодом організували шалену інформаційну паніку, зокрема на ринку, яка охопила всю Західну Україну. Тернополяни тижнями простоювали на околицях міста, організовували блок-пости, щоб не приїхали тітушки, не було погромів.  Енергія мас не була направлена на справедливу критику діючої влади. Допомогли меру втілити цей підступний план керівник тернопільського Майдану Володимир Стаюра та Марія Чашка.

Останньою краплею, яка переповнила чашу терпіння у рядових свободівців, стало відверте лобіювання Надалом на посаду прокурора області кума Сергія Банаха. Діючий перший заступник прокурора навіть почав інформаційну кампанію.

Чесні, національно-свідомі свободівці, які не розкрадають місто, почали масово тиснути на своїх лідерів, звертатись до столиці. Щоб скандал не став публічним, вирішено Надала усунути від виборів на наступну каденцію від тягнибоківської політсили. Афішувати це не будуть. Чим же тут пишатись? (((

Дії української влади в Криму можна оцінювати як близькі до адекватних

Небесна Сотня поповнилась ще одним героєм з Тернопільщини