Тернопільські дорожники відмовились працювати з керівником-тітушкою!

Поділитися

Народний депутат України від Тернопільщини Володимир Бойко оприлюднив надзвичайно критичний пост у Фейсбуці:

“Працівники дорожніх господарств чітко заявили про те, що не будуть працювати із ніякими недобитками попередньої влади. Мова йде про колишнього першого заступника Служби автомобільних доріг в Тернопільській області, якого підвищили в посаді і довірили керувати дорожньою галуззю краю. Навіть прислані «тітушки» не залякали трудяг-дорожників!
Хлопці заявили, що хочуть будувати європейські дороги без відкатів. Вони готові лише до якісно нової роботи за дійсно європейськими стандартами. Рядові дорожники хочуть, щоб результатами їхньої нелегкої праці ставали гарні автомобільні дороги із якісною розміткою, пішохідними доріжками, а що найголовніше — тривалим терміном експлуатації, щоб асфальт не сходив зі снігом.
Як тільки отримав листа від працівників дорожніх господарств Тернопільщини, відразу ж направив депутатські звернення до Міністра інфраструктури Бурбака М.Ю., голови Державного агентства автомобільних доріг України Маліна О.Л., голові правління ПАТ ДАК «Автомобільні дороги України» Пронику О.Ю.
Вимоги саме ті, які поставили дорожники:
1) розглянути звернення працівників дорожніх господарств тернопільської області;
2) забезпечити негайне погашення заборгованості заробітної плати працівників дорожніх господарств в Тернопільській області;
3) вжити заходів для звільнення Юлика Б.І. не лише із посади керівника САД в Тернопільській області, але й дорожньої галузі взагалі;
4) призначати керівництво САД в Тернопільській області та ДП «Тернопільський облавтодор» виключно із попереднім погодженням із трудовим колективом;
5) розробити чіткий короткостроковий план діяльності дорожніх господарств Тернопільської області на основі європейських стандартів.

Вже тепер чекаю чергову хвилю провокацій, брехні і бруду в свою сторону, адже знаю, керівник СБУ в області свого сина просто так не залишить”,- пише нардеп Бойко.

0

Як головному злодію Тернополя не дали людей здурити

0

Заліщики вшанували пам’ять Небесної сотні