Як головному злодію Тернополя не дали людей здурити

Поділитися

Данина пам’яті чи можливість пропіаритися?

Минуло 40 днів з часу трагічних подій в Україні, які призвели до численних людських жертв. На вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні на Театральному майдані відбулося віче. На жаль, пом’янути патріотів минулої неділі прийшло менше сотні тернополян. Не хочеться вірити, що про людей, які віддали свої життя за краще майбутнє України, поволі починають забувати.

На думку депутата Тернопільської міської ради Володимира Швайки, така низька активність громадян пов’язана з тим, що люди уже наперед знають, для чого у місті організовують такі заходи і що криється за палкими промовами представників місцевої влади і так званих політичних лідерів.

-Для них це не що інше, як можливість зайвий раз пропіаритися, – стверджує пан Володимир. – Вони один поперед одного рвуться до мікрофона, щоб показати, як вболівають за долю України і за людей, які втратили найдорожче. Натомість, аби допомогти конкретними справами сім’ям, що втратили близьких, так як це зробили окремі тернопільські підприємці, вони лише займаються словесною демагогією, створюють фонди підтримки тощо. Люди ж потребують конкретної адресної допомоги.

Як знущання над пам’яттю Героїв звучить монолог міського голови Сергія Надала: «Найменше, що зараз потрібне пам’яті загиблих, це слова і виступи. Їм потрібні наші спільні дії, щоб завершити справу революції, побудувати нове справедливе суспільство. У Тернополі на площі Героїв Євромайдану незабаром постане пам’ятник героям «Небесної сотні», до будівництва якого можуть долучитися усі небайдужі городяни. Місце пам’яті Небесної сотні має бути в кожному місті і селі. Тут мають складати присягу на вірність Україні армія і всі правоохоронці».

Здається, усе начебто правильно. На словах. А на ділі? Цікаво, а скільки пожертвували особисто пан мер, який відмовився продемонструвати журналістам свій закордонний паспорт, та члени його команди на спорудження майбутнього пам’ятника Героям Небесної Сотні?

Підтвердив інформацію журналісту “ПРО ВСЕ” про ненадання слова меру Тернополя на вічі памяті у Тернополі представник УНСО Станько Олексій.

На фото з веб-камер можна побачити за часом скільки людей було на вічі пам’яті від влади, яке було заплановане на 12 годину.

У Великій Березовиці влада потруїть мешканців технічною водою!?

Тернопільські дорожники відмовились працювати з керівником-тітушкою!