У Струсові платили Кремлю за неспожитий газ!

Поділитися

Фінансові інспектори у Струсівській санаторній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради виявили втрат на суму понад 200 тис. гривень

Фахівцями територіального підрозділу Держфінінспекції в Тернопільській області – Теребовлянської міжрайонної держфінінспекції проведено ревізію фінансово-господарської діяльності Струсівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради, якою виявлено фінансових порушень, що призвели до втрат, на загальну суму 210 тис. гривень.

Зокрема, установою проведено оплату за неспожиті послуги по газопостачанню та електроенергії на загальну суму майже 100 тис. гривень.

Крім цього, працівникам навчального закладу зайво нараховано та виплачено заробітної плати з нарахуваннями на загальну суму 95 тис. грн внаслідок встановлення непередбачених законодавством надбавок і доплат, оплати за невідпрацьований час та зайвої оплати відпускних.

Також, школою-інтернатом допущено списання продуктів харчування на учнів, які фактично були відсутні у школі, що призвело до втрат на суму понад 15 тис. гривень.

За недотримання законодавства з фінансових питань 6 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, до установи застосовано фінансову санкцію у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами. Про результати ревізії поінформовано правоохоронні органи. На об’єкт контролю направлено обов’язкові вимоги про усунення виявлених порушень.

 

 

 

 

Прес-служба Держфінінспекції

в Тернопільській області

Школа писанкарства у Тернополі запрошує

Сьогодні Сергій Надал “заліз у кишеню” кожного тернополянина