У Великій Березовиці влада потруїть мешканців технічною водою!?

Поділитися

ГРОМАДА Великої Березовиці КАТЕГОРИЧНО ПРОТИ  ДІЙ ВЛАДИ, ЯКІ чиновники ПЛАНУють ПРОВОДИТИ НА МІКРОРАЙОНІ ІНДУСТРІАЛЬНИЙ : ПІД’ЄДНАТИ ТЕХНІЧНУ ВОДУ ДО ВЕЖІ І ЗМІШУВАТИ З АРТЕЗІАНСЬКОЮ ВОДОЮ з метою “порішати” свої прогріхи.

Громада В.Березовиці  протестуэ проти дій владиВеликоберезовицька селищна рада(разом з КП «Аква-сервіс»), БЕЗ ВІДОМА ГРОМАДИ, вирішує питання щодо підключення нової свердловини, яка знаходиться в лісі, до водонапірної вежі по вул. Микулинецька, з метою вирішення проблеми водопочтачання мікрорайону Індустріальний.

На протязі більше як десять останніх років на мікрорайоні Індустріальний (що в районі Церкви Св. Володимира і Ольги, смт В.Березовиця), виріс цілий массив новобудов. Технічні умови, які підписувались між представниками влади, комунальним підприємством, з кожним забудовником, – це СЕКРЕТНА ІНФОРМАЦІЯ. Чи сплатили забудовники встановлений для кожного з них відсоток на розвиток інфраструктури селища В.Березовиці– також НЕВІДОМО.

Голова селищної ради Калинка М.І. каже, що ЖОДНОГО стосунку до того. що на території селищної ради ВИРОСЛИ НОВОБУДОВИ – ВОНА НЕ МАЄ, бо вона не давала ні дозволів будуватись, ні не підписувала жодних технічних умов з забудовниками.(!)

Питання щодо водопостачання та водовідведення мікрорайону ( і В.Березовиці вцілому), ГОСТРО стоїть не перший рік.

Ми неодноразово звертались до голови селищної ради Калинки М.І., і вона ЗАПЕВНЯЛА,що новобудови БУДУТЬ БУДУВАТИ СВОЮ АВТОНОМНУ ВЕЖУ, місцезнаходження якої було , за її словами, в кутку церковного подвір’я.

Забудовник Стефанів, який збудував величезний будинок за церквою буквою П, на зборах в селищній раді (приблизно 2006 рік), при людях, ПОСТАВИВ УМОВУ Калинці М.І., щоб йому було надано дозвіл ДОБУДУВАТИ ЩЕ ЧАСТИНУ БУДИНКУ (зразу за церквою, там , де на сьогодні проживають священики), і ТОДІ він (з іншими забудовниками) ПОГОДИТЬСЯ НА БУДІВНИЦТВО ОКРЕМОЇ ВЕЖІ, щоб забезпечити водою НОВОЗБУДОВАНІ БАГАТОПОВЕРХОВІ БУДИНКИ.

Дозвіл на добудову Калинка М. йому ДАЛА (знову ж таки , без відома громади), а вежі так і не збудовано ДО СЬОГОРДНІШНЬОГО ДНЯ.

ТОМУ зараз так ГОСТРО назріло питання щодо підключення більшої кількості води до вежі, щоб забезпечити НОВОБУДОВИ водою.

Для цього в лісі було «віднайдено» СТАРУ СВЕРДЛОВИНУ, в якійвода є ТЕХНІЧНОЮ та НЕПРИДАТНОЮ ДО СПОЖИВАННЯ. Саме цю свердловину ПЛАНУЄ ВЛАДА ПІДЄДНАТИ до водогону і ЗМІШАТИ АРТЕЗІАНСЬКУ ВОДУ З ТЕХНІЧНОЮ, ТАКИМ ЧИНОМ ВИРІШИВШИ ПРОБЛЕМУ.

Спершу дана тема МАЛА БУТИ ТАЄМНОЮ.

А, коли не вдалось підключити ТАЄМНО, влада селища почала НАВ’ЯЗУВАТИ НАМ ДУМКУ, що вода є ПРИДАТНОЮ ДО СПОЖИВАННЯ, і одним махом закрити свої «прогріхи», які були допущені владою в стосунках, домовленостях з забудовниками, уникнувши усяких проблем.

Для цього Калинка підключила так звану «ГРОМАДСЬКУ РАДУ», представники якої також співають тієї ж пісні: ВИКАЧАЄМО ТРОХИ ВОДИ, ВІЗЬМЕМО НА АНАЛІЗ , І ЯКЩО ВОДА БУДЕ ДОБРА- ПІДКЛЮЧАЄМО ДО ЗАГАЛЬНОГО ВОДОГОНУ.

Кажуть, що проблема не в тому, що «ВОДА НЕПРИДАТНА До споживання», а в тому, що не всі забудовники здали кошти на ЦЕЙ ВОДОГІН, і він не є добудований. Як тільки добудують – ЗРАЗУ ВОДА СТАНЕ «ПРИДАТНОЮ»….ПИЙТЕ …ТА…. ЧИ «НА ЗДОРОВ’Я»?

ТОМУ, ГРОМАДА МІКРОРАЙОНУ «ІНДУСТРІАЛЬНИЙ»КАТЕГОРИЧНО ПРОТИ ТАКИХ ДІЙ ВЛАДИ, ЯКІ ВОНА ПЛАНУЄ ПРОВОДИТИ НА МІКРОРАЙОНІ ІНДУСТРІАЛЬНИЙ.

ГРОМАДА ПРОТЕСТУЄ ПРОТИ ПІДКЛЮЧЕННЯ ВОДИ ІЗ СВЕРДЛОВИНИ З ЛІСУ, ЯКА Є НЕПРИДАТНОЮ ДО СПОЖИВАННЯ.
ПРОСИМО КАЛИНКУ М.І. РАЗОМ З ЗАБУДОВНИКАМИ ВИРІШИТИ ПИТАННЯ ВОДОПОСТАЧАННЯ МІКРОРАЙОНУ ІНДУСТРІАЛЬНИЙ ШЛЯХОМ ПОБУДОВИ АВТОНОМНОЇ ВЕЖІ ТА СВЕРДЛОВИНИ.

0

Самооборона Тернопільщини вшанувала пам’ять Небесної Сотні на прощі в Зарваниці

0

Як головному злодію Тернополя не дали людей здурити