Янукович і Тимошенко – два валянки пара

Поділитися

Жінка з косою повертається в Україну…пригадалась розмова з побратимом із сотні в день, коли її випустили. Я доказував, що їй вже нічого не світить, бо Тимошенко-це вчорашній день, а зараз маємо нових молодих лідерів, нових політиків. На що побратим відповів: “Зачекай. Вона ще не почала нас “очаровувати”. Зараз Юля на ноги стане, декілька кілограм скине, косу заплете, коралі одягне і щирою галицькою говіркою звернеться до народу…і народ в більшості повірить. А ще додай до цього пару-трійку передбачень про те , що нас врятує жінка, яка сиділа за гратами і народ проголосує за неї на президентських виборах”.

Тоді ми ще довго сперечались і я доказуав, що він неправий.

На фоні останніх подій,численної інформації в змі про домовленість тимошенко і путіна, а також поведінки Турчинова (який чогось або когось вперто вичікує), знову згадав свого побратима і нашу розмову.

Чує моє серце, що Юля Володимирівна якраз зараз і почне нас “очаровувати”, виступивши миротворцем між Україною і кровожерливим Путлером. Дуже буду здивованим, якщо зараз ВОНА не перетягне на себе ковдру у вирішенні конфлікту, адже це колосальний плюс до рейтингу та ще й перед виборами.

І чому в мене передчуття, що боротьба з режимом Януковича – це були квіточки…

На Майдані почув жарт:
– Янукович і Тимошенко – два валянки пара.
– Правильно казати “два чоботи-пара”
– Ні, валянки. Бо у парі валянок не видно де лівий, а де правий.

Володимир Парасюк, сотник з Майдану

Помічниця нового губернатора Тернопільщини “погоріла” на 14 гектарах землі

У Кременці та Борщові підняли прапор Росії