Янукович став сусідом Путіна за $ 52 млн

Поділитися

Віктор Янукович, який втік з України в Росію, живе в дорогому особняку в Підмосков’ї, неподалік від резиденції Путіна, пише російське видання “Собеседник”.

За його інформацією, до Москви Янукович прилетів в ніч на 25 лютого і спочатку влаштувався в готелі “Україна” (Radisson Royal), що належить близьким до Путіна людям.

Вдень 25 лютого Янукович передислокувався в “Клінічний санаторій “Барвіха” Управління справами президента Росії. Там він пробув не більше доби.

Нова “резиденція” Януковича знаходиться всього в кілометрі від резиденції Путіна “Барвіха”, яка більш відома як замок Майєндорф. Там російський президент приймає іноземних гостей.

Власником нового Межигір’я Янукович став вже 26 лютого.

Як повідомив голова центральної ради партії “Альянс зелених – Народна партія” Олег Мітволь, за свій будинок Янукович заплатив 52 мільйони доларів.

“Він став мешканцем селища за два дні до своєї прес-конференції в Ростові-на-Дону. Увечері гуляє там по стежках і почувається як вдома. А його подругу можна зустріти в торговому центрі “Дрім Хаус” на Рублево-Успенському шосе”, – розповів Мітволь.

За його словами, тепер у Януковича з’явився справді “дуже хороший дім”.

“Величезний триповерховий особняк в англійському стилі, з відповідним професійним дизайном, з англійськими меблями. Покупці придбали об’єкт не торгуючись: головна умова була – заселення нового мешканця в день покупки”, – повідомив Мітволь.

За даними Єдиного держреєстру, площа цього особняка сягає 2822,8 м2. Це набагато більше, ніж у “Межигір’ї”. При цьому ділянка під ним ледь-ледь не дотягує до 2 га (196,5 соток) землі. Зовсім поряд – камерний ставок.

“Котеджне селище “Сади Майєндорф” повністю відповідає найвищому сегменту заміської нерухомості – Luxury.

Всі тутешні мешканці мультимільйонери і мільярдери. Як офіційні так і тіньові.

Безпосередня сусідка Януковича, наприклад, – Лейла Алієва, старша дочка президента Азербайджану Ільхама Алієва. В останнього тут також є невеличкий маєток.

Щодо охорони, то її здійснює професійна служба, яка забезпечує максимально “безпечне і приватне життя власникам”.

Gazeta.ua

Військовослужбовці просять призначити Марчука секретарем РНБО, Москаля – міністром МВС, Ярему – командуючим Нацгвардією

2014 рік на Тернопільщині пройде під знаком білих черемх