Землевпорядники Тернопільщини зарухались: зареєстрували майже 8 тис. земельних наділів

Поділитися

У 2014 році в Національній кадастровій системі землевпорядники Тернопільщини зареєстрували 7913 земельних ділянок та надали 7399 витягів із Державного земельного кадастру.

Загалом до територіальних органів земельних ресурсів області надійшло понад 15950 заяв від громадян та юридичних осіб, з них: 7947 – про державну реєстрацію земельних ділянок, 7455 – щодо надання відомостей про земельну ділянку у формі витягу, 414 – стосовно внесення виправлених відомостей до земельного кадастру, 133 – про внесення відомостей та змін до відомостей земельного кадастру та одна заява – щодо внесення змін до відомостей про право суборенди.

Цьогоріч найбільше земельних ділянок зареєстрували державні кадастрові реєстратори Тернопільського, Кременецького та Бучацького районів. Також найвищі показники з надання витягів із Державного земельного кадастру у фахівців Теребовлянського, Тернопільського, Бучацького районів.

На сьогодні землевпорядники Тернопільщини розглянули 688 запитів органів Укрдержреєстру стосовно інформації про зареєстровані земельні наділи.

Заставний очолить тернопільську Батьківщину вже найближчим часом?

Як тернопільський журналіст разом із “жуликом” обдурили читачів