Звернення Ради Тернопільської обласної організації Партії регіонів

Поділитися

Сьогодні перед Україною постала реальна загроза розколу. Сепаратистські організації та рухи, при підтримці Росії, відверто посягають на Соборність нашої держави.

Ми переконані, що в цей час обовязком кожного громадянина України, в незалежності від національності, партійної чи релігійної приналежності, є захист територіальної цілісності країни.

Ми звертаємося до наших братів на Cході, Півдні, Півночі та Центрі України:

незважаючи ні на що, залишаймося єдиним народом. Народом мудрим і працелюбним, гостинним і волелюбним, щирим і гордим. Не дамо ж політикам-балакунам розділити нас. Переконані, що кожен має право розмовляти тією мовою, котрою нам співала мати колискову, ходити до тієї Церкви, в якій нас хрестили, мати ті чи інші політичні та життєві переконання. І ніхто ніколи в нас це право не забере!

Ми звертаємося до фракції Партії регіонів у Верховній Раді:

негайно засудити дії Російської Федерації по відношенню до України та закликати усіх прихильників Партії регіонів діяти виключно в рамках Конституції України, зберігати спокій та не піддаватися на провокації. Нашим обов’язком є збереження цілісності держави!

Ми звертаємося до усіх політиків та громадських діячів:

кожне ваше слово, кожна ваша дія мають бути виваженими та толерантними до усіх громадян України. Необережна заява, зроблена в Києві, Тернополі, Львові, Івано-Франківську, отримує симетричну відповідь на Півдні та Сході України. Закликаємо вас відкинути усі політичні амбіції та зробити все для збереження і об’єднання України. Не час ділитись, а час гуртуватись!

Ми віримо, що разом нам під силу зберегти та захистити Україну. Якщо буде потрібно, то зі зброєю в руках.

Допоможи нам у цьому, Боже!

01.03.2014

Політичне попандопуло Тернопільської облради пропонує

Політичне попандопуло Тернопільської облради пропонує

Мы с братьями воевать не будем