Активісти підказують начальнику СБУ, де шукати корупцію

Поділитися

Громадські активісти Нововолинська написали відкритого листа начальникові обласного управління СБУ.
Це вони йому так відповіли на його публічний заклик “зняти камуфляжі, скласти зброю й розійтися по домівках”. Лист вийшов реально відкритий і відвертий.

Відкритий лист начальнику УСБУ у Волинській області Володимиру Мельниковичу

Шановний наш Володимире Мельникович,у ті дні, коли ми на Майдані відстоювали своє право жити у правовій і некорумпованій державі, де влада служить народу, можливо, й ви чи ваші підлеглі були там теж – тільки з іншого боку. Замість боротися з корупцією Ви її захищали, захищали злочинну владу – хоча присягу на вірність Ви давали народу України.

Тепер же Ви хочете, щоби Правий сектор, Самооборона розійшлися по домівках. Вам заважають люди, які стояли на Майдані, проливаючи кров, ішли з палками й дерев’яними щитами проти автоматів і гранат.

Ні, ми будемо діяти доти, доки влада не виконає всіх вимог людей, які стояли на Майданах України!

Нині Правий сектор і Самооборона Нововолинська здійснюють спільні патрулювання міста – в результаті чого рівень злочинності зменшився УТРИЧІ.

А що зробили Ви (ваше відомство), щоб корупція у Волинській області (одній із найкорумпованіших в Україні) зменшилася? Покажіть людям свою роботу, за яку Ви отримуєте гроші з наших кишень платників податків. Громада Волині хоче почути про ваші досягнення в боротьбі з корупцією – можемо навіть підказати, де треба її викорінювати. Про це знають всі, крім Вас – цікаво чому?

Митниця: величезні побори.

Лікарня: за операції, медогляд, оформлення регресу – за все треба платити.

Шахти: влаштування на роботу – 1000 доларів США.

Паспортний стіл: згідно з рішенням ВСУ ціна закордонного паспорта – 170 грн., однак стягують 380 грн. Це приблизно 1 млн. грн. на місяць із області іде у чиїсь кишені.

Нещодавно Правий сектор Луцька навідався у паспортний стіл, після чого Ви на нараді представників силових структур закликали Самооборону та Правий сектор скласти зброю, зняти камуфляжі й розійтися по домівках. Дуже дивний збіг, чи не так?

Своєю бездіяльністю ви провокуєте суспільство на агресивні дії щодо корупціонерів-чиновників. Люди хочуть, аби відбулися суди над хабарниками, над виконавцями злочинних наказів режиму Януковича. В іншому разі може відбутися людський суд – як це було з головою Волинської ОДА Башкаленком.

Ми закликаємо Вас чесно виконувати свої обов’язки й вимагаємо звіту перед громадою, бо Ви давали присягу народу, гроші Вам платить народ, а не чиновники, от і звітуйтесь перед народом.

СЛАВА УКРАІНІ – ГЕРОЯМ СЛАВА!

Самооборона і Правий сектор Нововолинська.
2 квітня 2014 р.

Хтось із двох – Арсен Аваков або я – таки ідіот

СБУ встановила де перебували снайпери, які стріляли у мітингувальників