Хтось із двох – Арсен Аваков або я – таки ідіот

Поділитися

Galya Plachynda оприлюднила надзвичайно гострий, а головне – справедливий пост у Фейсбуці про нинішнього міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Якщо не помиляюсь, найближчий четвер міністр означив як день «Ч» – він пообіцяв озвучити імена замовників і виконавців бійні на Інститутській. Однак ще у понеділок ті, чиє прізвище мають прозвучати з вуст Авакова у переліку виконавців розстрілу Небесної сотні – полковник Сергій Асавелюк та підполковник Стрельченко, командувач спецпідрозділом «Омега» – допомагали тому ж Авакову «ліквідіровать» Правий сектор» в готелі «Дніпро».
«До роззброєння (це не я пишу, це ЗМІ) «Правого сектору» керівництво
МВС залучило полковника Сергія Асавелюка. Це саме він, чоловік на прізвисько «Ас», потрапив у об’єктиви телекамер у гарячі дні протистояння на Майдані. Відеоматеріали свідчать, що полковник спілкувався зі снайперами, рукава яких були позначені жовтими пов’язками. Ще наприкінці лютого депутат Геннадій Москаль стверджував, що Асавелюк був у числі тих, хто командував у розправі над протестувальниками….
Учора вночі журналісти опізнали Асавелюка і разом iз розбурханими майданівцями, котрі також зібралися під готелем «Дніпро», ледь не побили полковника. Від розправи чоловіка, якого підозрюють у причетності до розстрілів на Майдані, врятував сотник Самооборони Анатолій Ведмідь (теж, походу, персона вельми туманна) . Саме він, за свідченням журналістів, вивів Асавелюка з натовпу і припровадив до автівки, яка відтак відвезла обох у невідомому напрямку..
До силової операції біля «Дніпра» був залучений ще один посадовець, ймовірно, причетний до злочинів на Майдані, — підполковник Стрельченко, командувач спецпідрозділом «Омега».
…..З ВМС долинає з цього приврду якийсь лєтскій лєпєт. Заступник
міністра внутрішніх справ з громадської безпеки Сергій Яровий: «На сьогоднішній день Сергій Асавелюк не отримував повідомлення про підозру у вчиненні протиправних дій iз боку слідства ГПУ». Тобто, Асавелюк не диригував розстрілом, бо прокуратура такої справки йому не видала…
Я, конєшно, послухаю Авакова у четвер. Але, думаю, він оголосить , що Небесна сотня сама себе повбивала. Нечаяно так получилось.. .

Відсвяткуймо День сім’ї в очікуванні дитини разом

Активісти підказують начальнику СБУ, де шукати корупцію