Апостол підтримав Авакова через боротьбу з Аль-Капоне?

Поділитися

Нардеп з націоналістичного округу на Тернопільщині Михайло Апостол оприлюднив у Фейсбуці резонансний пост про найвідомішого міністра в нинішньому уряді Яценюка – Арсена Авакова. Його призначення доволі скептично коментував і Майдан, і аналітики. Сьогодні міністр затіяв війну з “Правим сектором”. На Тернопільщині один із заступників Дмитра Яроша – Андрій Тарасенко дуже невдало балотувався на “північному окрузі”. Запроданці-націоналісти підтримували там банкіра від влади Володимира Клименка. Звичайно, не прямо. Вони “глушили” іншого банкіра-ударівця Віталія Ломаковича. Бачачи таке паскудство, кременчани, збаражчани та інші мешканці півночі віддали за тризубівця найменшу кількість голосів в окрузі (0,2% з 241 голосом серед 13 кандидатів.) Прикметно, що в сусідньому – “бережанському окрузі”, ті ж самі псевдо-націоналісти вже підтримували кандидата від УДАРу.

Так от, Михайло Апостол пише: “Аваков і прокуратура напали на мафіозно корупційний бізнес,в порівняніз яким Аль-Капоне-простий спекулянт.А тут ще один облом у наших мафіозі: АВАКОВ не бере.Для них це нове явище,з яким не знають як боротися.Поки задіяли проти Арсена Борисовича величезний медіа ресурс. Це усім зрозуміло. Але це нуль проти всенародної підтримки, Вас пане АВАКОВ”.

Arsen Avakov , з яким Михайло Апостол затримував тітушок, прокоментував у Фейсбуці: Прорвемся!) Вы же поддержите!?

На що Михайло Апостол , який своїм тілом зупинив колону автобусів-каруселей на дострокових виборах у Первомайську, відповідає: Ми не тільки підтримуємо.Готові з вами на передову.Ви ж знаєте…..

0

У незаконному прибиранні у Тернополі винні водії луцьких мафіозі?

Спорт на Тернопільщині: аналіз для виживання