Дискусія з сепаратистами не має сенсу, оскільки вони порушують Конституцію

Поділитися

Активіст Майдану Володимир Парасюк в ефірі телеканалу “Україна” заявив, що дискусія з сепаратистами не має сенсу, оскільки вони порушують Конституцію, передає УНН.

Активіст і сотник Майдану Володимир Парасюк переконаний в тому, що настрої проти єдності і територіальної цілісності України, присутні в деяких регіонах України не природні.

“Проблема в тому, що на сході країни була божевільна інформаційна блокада, і нечесні ЗМІ неправильно показували те, що відбувалося на Майдані. Тому, є така реакція. Ви знаєте, зараз на сході України дуже багато агентів ФСБ і всяких таких сепаратистів, які хочуть розколоти країну. З ними на діалог, особисто я, йти не збираюся. Вони порушують закон України. Україна – цілісна і соборна держава, хто не знає, може відкрити Конституцію”, – сказав активіст.

“Луганськ, Харків, Донецьк, Запоріжжя ідентифікували себе як Україна, вони хочуть бути українцями. За всю історію української держави ніколи не було таких сепаратистських настроїв на сході країни. Ви повинні зрозуміти, що є одна цінність – це Україна, і від Луганська до Львова – це соборна держава”, – додав В.Парасюк.

У палаці кіно в Тернополі – Дні польського кіно

Кілери розстріляли відомого репера