Комунальники написали відкритого листа до тернополян

Поділитися

Відкритий лист-звернення трудового колективу КП “ТМ ШЕД” до громади міста Тернополя

Шановні мешканці нашого славного міста Тернополя до Вас звертається колектив працівників КП “ТМ ШЕД”. Мабуть усі Ви вже знаєте про ситуацію, яка сталась на підприємстві і про події, які тривають навколо цього конфлікту. Суть нашого звернення полягає в наступному .
Ми колектив КП “ТМ ШЕД”, з обуренням сприймаємо останні висловлювання міських чиновників різного рангу про нас. А саме, міський голова обзиває нас злодіями, а наше підприємство колгоспом, хоча ні юридичних ні моральних підстав для таких заяв він немає. Заступник начальника управління ЖКГ п. Соколовський О.І. в інтерв’ю журналістам телеканалу ТV-4 теж подає неправдиву інформацію про фінансовий стан підприємства і, боячись за свою посаду готовий, дальше хвалити приватне підприємство “Тернопіль Комунал Сервіс”, яке своєю ”працею” довело місто до катастрофічного санітарного стану. Шановні мешканці, Ви на власні очі бачите в якому санітарному стані наші вулиці і майдани. Всюди болото, сміття, пил. А яке місто було ще декілька років тому?
Щоб взнати про реальний стан підприємства ми запрошуємо незалежну комісію, яка могла б провести аудит підприємства і доповісти правду всій громаді нашого міста.
Просимо Вас, шановні мешканці, не вірити в слова оцих горе-чиновників, які довели до такого конфлікту і надалі брехнею намагаються знищити наш колектив і підприємство. Сьогодні вже 7 днів, як ми протестуємо на підприємстві проти такої несправедливості і нахабства місцевої влади і в день і вночі, і в дощ і в холод. Ми добиваємось повернення боргів підприємству, які виникли з вини управління ЖКГ і приватного підприємства “Тернопіль Комунал Сервіс” і хочемо, щоб наш “ТМШЕД” мав реальну можливість йти на тендер в цьому році. Хто хоче переконатись, що у нас хороший колектив, збереженна техніка і в якому вона стані запрошуємо прийти на територію підприємства за адресою м.Тернопіль вул.Тролейбусна 7а і допомогти нам захищати правду і справедливість.

З повагою і з вірою в те, що ми разом переможемо цю корумповану владу, колектив КП “ТМ ШЕД”.

Працівники комунального підприємства усвідомлюють, що до знищення їхньої організації причетні посадовці з партії “Свобода”

Надбавки педагогам і бібліотекарям буде збережено