Лідер тернопільського Майдану оформилась в психоневрологічну лікарню, щоб отримати пільги?

Поділитися

Один із лідерів тернопільського Майдану, свободівка Марія Чашка днями оформила лікарняне. Про це “ПРО ВСЕ” повідомили  джерела, які заслуговують на довіру. Здавалось би, що тут такого: змучилась психологічно людина і вирішила поправити здоров’я.  Виявляється – ні. Марія Чашка на лікарняному, щоб виробити собі великі пільги, як учасниці Революції Гідності. Про це активно говорять у місцевій партії “Свобода”.

Про пільги для українців Марія Чашка знає не з чуток. Вона 4 роки мордувала управління соціального захисту населення Тернопільської міської ради. Призначив її мер Сергій Надал за квотою свободівця Олега Сиротюка.

Загальновідомо, що Марія Чашка з’являлася на роботі в управлінні як їй заманеться. Справами малозабезпечених  не займалась взагалі. Щоб оформити якусь законну пільгу стареньким, до неї навіть через знайомих депутатів не можливо було звернутися, бо пані Марія надзвичайно істеричного складу характеру. Як жартували над нею колеги, є свободівці, які можуть працювати з людьми, а є такі, що лише з металом. Пані Чашка має дар лише до “кальоного” заліза.

До недавнього часу йшла інформація, що вона очолить Тернопільську райдержадміністрацію. Мовляв, Турчинов у столиці жахнувся з фінтів Деревляного, який провів люстрацію для Юрія Малецького – кандидата від Батьківщини – головами сільських рад цього району, більшість з яких були членами Партії Регіонів. Проте, нібито її кандидатуру відхилили через надто низький рівень в IQ-тесті.

Щоб хоч щось скористатись з Революції Гідності, Марія Чашка, розповіли надійні джерела “ПРО ВСЕ”, оформилась пацієнткою до Шкробота, оскільки після зарплати у 6 тисяч гривень начальника управління, вона шокована тисячею гривень помічника губернатора Сиротюка. Саме до голови облдержадміністрації відфутболив Чашку мер, якому неорганізована і неграмотна однопартійка вже сидить в печінках.

Співчутливі тернополяни спитають: може дійсно Чашці стало зле і тому оформила лікарняне? Якби ж то! Поки лікарняне “йде”, свободівка гасає Тернополем на новенькій іномарці, виступає на мітингах і волочиться за новим шефом.

Джерела “Про все” розповідають, що бачили “рижу” за кермом новенької автівки.

Можливо, підшуковує найкращу пропозицію від банків, куди б поставити 900 тисяч гривень, зібраних на Майдані в Тернополі. На одному із засідань прозвучала пропозиція від Чашки, поставити під  файний процент гроші до нового Майдану. Кажуть, зараз нібито обирають кращу пропозицію від банків Фірташа і Коломойського.

Звіту ж про використання коштів тернопільського Майдану, залишок на квітень місяць так і не прозвучало досі.

 

0

Позиція Самооборони Майдану Тернопільщини щодо конфлікту на віче 6 квітня

У Тернополі пройде акція “Ланцюг Єднання”