Начальник тернопільської міліції Облещук відповів на критичні питання

Поділитися

Призначення Василя Облещука керівником міліції Тернопільщини викликало цілу інформаційну хвилю. До цього часу  ще ніколи в нашій області громадськість  підключалась так активно до обговорення. Ще задовго до призначення було відомо, що його кандидатуру відстоює нині партія влади – “Батьківщина”. Сьогодні це найсильніша політична структура, яка має найбільший адмінресурс. Правда, після очевидного провалу в президентській гонці, обвалу рейтингу партії перед парламентськими виборами, призначення Облещука не виглядає  довгостроковим. Зрозуміло усім, що перший тест він пройде на президентських виборах. Сьогодні ж громадськість уважно прослуховує аудіозапис розмов правоохоронців із найкритичніших подій на Тернопіллі. На сьогоднішній день понад 16 тисяч читачів тернопільської інтернет-газети  “ПРО ВСЕ” проаналізували накази і дії колишніх підлеглих Захарченка.

obleshykУ розмові з журналістом “ПРО ВСЕ” торкнувся різноманітних тем: стосунків з губернатором, хабарів, Адміністрації Президента, виборів президента, поновлення звільнених правоохоронців, які відмовились їхати на Майдан, хто “злив” аудіозаписи громадськості і з якою метою, чи боротиметься з корупцію в міліцейських лавах чи очолить цей процес ))), як заробив на квартиру і машину і т.п.

У своєму першому інтерв’ю на посаді начальника УМВСУ в Тернопільській області Василь Облещук намагався бути найбільш відкритим для громадськості, що звісно вітається, проте перші 100 днів роботи покажуть чи “приживеться” пан Василь у такому впливовому кріслі.

Справжнє обличчя нового керівника тернопільської міліції

У Тернополі два дні не буде води!

0

На Тернопільщині розпочався військовий вишкіл майданівців