Петро Порошенко прилетить літаком на Тернопільщину

Поділитися

Завтра о 19 годині на Театральному майдані з тернополянами поспілкується Петро Порошенко. Кандидат в президенти України прилетить о 10 ранку до місцевого аеропорту. У програмі Порошенка заплановано відвідати Збараж, Кременець, Бережани і Тернопіль. Чи встигне він побувати у всіх запланованих містечках – наразі невідомо. Сьогодні до Тернополя прибула державна охорона Петра Порошенка. Працівники УДО вивчають маршрут кандидата.

У Тернополі, окрім Порошенка, на “театралці” побачать співака Тараса Петриненка, гурт Плач Єремії. Окрім того, наприклад, у Луцьку під час візиту “шоколадного олігарха” на Вербну неділю за нього агітував поет Дмитро Павличко. Лучани не надто активно відгукнулися прийти на зустріч із Порошенком і на площі було лише близько 3 тисяч осіб. Розпочалася зустріч на Волині із виступу гурту «Плач Єремії», який, зокрема, виконав пісню «Плине кача…», що стала гімном Небесної сотні.

У Тернополі напередодні візиту інтелігенція обурена, що в штабі Петра Порошенка працють чиновники Хоптяна – пани Бабінець і Лубкович, які фальсифікували і намагалися розвалити Громадську раду при облдержадміністрації.

Ввечері Петро Порошенко відлетить літаком до столиці. Вартість авіаперельоту часів прем’єрства Юлії Тимошенко, яка також балувала себе літаками, близько 200 тисяч гривень

Римська сотня прийде на допомогу воюючій Україні

Журналісти Тернополя обурені діями як нової, так і старої влади