Путін вніс до Держдуми законопроект про створення гральної зони в Криму

Поділитися

Президент РФ Володимир Путін вніс до Держдуми законопроект про створення гральної зони в Криму. Цей документ з’явився в електронній базі даних нижньої палати російського парламенту, передає УНН з посиланням на російські ЗМІ.

Президент Росії Володимир Путін виніс на розгляд депутатів Державної думи проект закону про створення п’ятої гральної зони на території Росії. З’явитися вона повинна в Республіці Крим.

Відповідний документ з’явився в електронній базі даних нижньої палати російського парламенту. Межі створюваної гральної зони будуть визначатися органами виконавчої влади Республіки Крим, припускає законопроект.

Закон про гральні зони в Росії був прийнятий в 2009 році. Згідно з документом, на території Росії поза спеціальних гральних зон заборонені будь-які азартні заклади, крім букмекерських контор, лотерей і тоталізаторів.

Всього в країні з’явилися чотири спеціалізовані зони: “Азов-сіті” (Краснодарський край), “Примор’я” (Приморський край), “Сибірська монета” (Алтай) і “Бурштинова зона” (Калінінградська область). Поки гральна зона в повну силу працює тільки в “Азов -сіті”, де діють три казино.

На Тернопільщині створюється батальйон патрульної служби міліції особливого призначення “Тернопіль”

Не залишайте велосипеди без нагляду