Що то були за хулігани під міською радою 25 квітня?

Поділитися

За фактами подій, які мали місце поблизу Тернопільської міської ради 25 квітня, слідчі Тернопільського міськвідділу міліції того ж дня відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене групою осіб).

В ході проведення слідчих дій, вивчення відеоматеріалів та з’ясування всіх обставин вищевказаних подій дане кримінальне провадження було перекваліфіковане на частину 4 статті 296 ККУ (дії, передбачені частинами першою, другою або третьою цієї статті, якщо вони вчинені із застосуванням іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень).

Правоохоронці зафіксували конфлікт під стінами Тернопільської міськради. Декількох осіб, які вчиняли хуліганські дії та порушували громадський порядок, міліціонери встановили. Наразі з ними проводять слідчі дії.

До слова, ніхто із правоохоронців та учасників мітингу не постраждав та в медичні заклади міста за допомогою не звертався.

Факти оприлюднені Тернопільським міським головою у ЗМІ з приводу подій під стінами мерії 25 квітня працівники міліції перевіряють у рамках розслідування вищезазначеного кримінального провадження.

СЗГ УМВС України в Тернопільській області

У Тернополі шукають Цезаря

Гроші Майдану: черговий скандал у Тернополі