Спецоперація “Чисте місто”: як тернополяни затримали техніку чиновника-мільйонера

Поділитися

У 2012 році представниками “терориста № 1 м.Тернополя” (він же Бен-Надал) та агентом Путіна в м.Тернополі (він же Стеньковський і Ко) було організовано організоване злочинне угрупування по доведенні комунального підприємства МШЕД до банкруцтва та передача приватному бізнесу коштів по прибиранні міста Тернополя.

Прогнозовані прибутки:

1. Продаж 3 га.землі, приміщень , 75-ти одиниць техніки комунального підприємства «МШЕД». Оборудка сулила поповнити власні кишені приблизно на 3,5 млн. доларів.

2. Замість доведеного до банкруцтва комунального підприємства міської ради прибирання міста передавалось приватному бізнесу. Під це виділялось біля 16 млн. грн. Громаді Тарнополя , можливо буде цікаво, що підпільна кличка нашого голови – 50 на 50. Тож суму, від прибирання міста, заплановану у власну кишеню, Вам не важко буде порахувати…

3. Більш дрібні суми розтринькування коштів громади називати думаю не варто…

 

Що ж відбувалось до сьогодні.

По документах сміття вивозилось на Малишівецьке сміттєзвалище. Насправді – на вул. Микулинецька, поряд із цвинтарем. Паливо для авто, кілометраж, знос авто, рекультиваційні видатки виділялись , як на Малашівці, а захоронювались по вул.Микулинецькій. Різниця – в кишеню…

При чому схема побудована була наступним чином: збір сміття з ранку до 13.00 та з 14.00 до вечора. Захоронення сміття з 13.00 до 14.00 та в після робочий час.

Все дуже просто: в обідню перерву – контролюючі органи на обіді. А в вечері вже вдома.

 

 

31.03.2014р. активістами Тернопільського громадського люстраційного комітету, ТОГО «Тернопільські підсумки», Українського козацтва було розроблено та втілено в життя спец-операцію .

Коротка суть : Для приспання пильності агента Путіна в Тернополі пана С. працівники МШЕД на чолі з Карпишин Наталею та Любецьким Андрієм. нібито мали іти в міську раду для пікету.

Герман Тарас та Вороняк Андрій сиділи в засідці по вул. Микулинецькій.

Білан Тарас – біля приміщення екологічної інспекції.

Як тільки приїхала машина РОЗВАНТАЖУВАТИ СМІТТЯ, за поданим сигналом екологи залишили гарячий обід і через 10.хв. вже описували машину.

Працівники ТОВ «Тернопількомуналсервіс» були настілки шоковані оперативними заходами, що на запитання хто їм наказав сюди вивозити сміття , НА КАМЕРУ, назвали прізвище одного з високопосадовців міської ради (в інтересах слідства цю фамілію ми не називаємо).

Та цим справа не закінчилась. Бажаючи закріпити успіх та довести справу до кінця, активісти звернулись до керівництва УМВСУ У Тернопільській обл. (пана Облещука) взяти це питання під контроль.

На штраф площадку, біля міського відділу, машину – порушницю супроводжувало 3 машини міліції .

За що працівникам правоохоронних органів щиро дякуємо.

 

З ПОВАГОЮ,

Голова ТОГО «Тернопільські підсумки» Тарас Білан

Убит бывший начальник Путина, выгнавший его из КГБ

Працівники комунального підприємства усвідомлюють, що до знищення їхньої організації причетні посадовці з партії “Свобода”