Свято-Успенську Почаївську Лавру та Збаразький замок відвідали моряки корвета “Тернопіль”

Поділитися

Сьогодні 9 квітня 2014 року частина моряків екіпажу корвета «Тернопіль», що проходить реабілітаційний курс на Тернопіллі, відвідали з екскурсіями Свʹято-Успенську Почаївську Лавру та Збаржський замок. Екскурсії організували завдяки сприянню очільників області та міста, а також представників Тернопільського громадського інформаційно-координаційного пункту підтримки ВМС ЗС України. Екскурсію провели працівники Свято-Успенської Почаївської Лаври, Державного архіву Тернопільської області та Національного заповідника «Замки Тернопілля».

Тим часом у Севастополі інша частина екіпажу що залишилась чекають від російської сторони передачі протичовнового корвета «Тернопіль». Як тільки морякам що перебувають у нашому краї поставлять завдання відбути для здійснення прийому корабля, наші підшефні військовослужбовці одразу поїдуть до місця подальшого проходження служби. Як стало відомо з джерел Тернопільського громадського інформаційно-координаційного пункту підтримки ВМС Збройних Сил України зараз здійснюється робота по огляду і підготовці для передачі корабля «Прилуки».

Ігор Крочак, військовий історик, один з авторів книги «Протичовновий корвет Тернопіль», член Національної Спілки Журналістів України, Спілки Офіцерів України, голова Тернопільського громадського інформаційно-координаційного пункту підтримки ВМС Збройних Сил України (фото автора)

Першим кроком Яроша на посту Президента буде відновлення ядерного статусу України

Кабмін ліквідував Державну службу зайнятості