У Тернополі на “Вуличний університет” завітав мер міста

Поділитися

Сьогодні, 15 квітня, відбулася друга лекція на тему «Минуле і сучасне Тернополя» у рамках проекту «Тернопільський вуличний університет». Щоправда ця лекція відбулася не під відкритим небом, як планувалося раніше, а у замку. Місце змінити через те, що оскільки зустріч була приурочена саме до Дня Тернопільського замку, то варто було б провести її у нестандартному форматі у його стінах.

З ініціативи МГО «Файне місто» у якості одного із лекторів був запрошений міський голова Сергій Надал. Учасники мали змогу поспілкуватися із очільником нашого міста про розвиток та сьогодення Тернопільщини. Петровський Олександр Миколайович – кандидат історичних наук, доцент кафедри стародавньої та середньовічної історії ТНПУ ім. В.Гнатюка, розказав молоді більше про історію краю та про цікаві маловідомі факти його становлення.

Також, у рамках ТВУ молоді люди побачили Тернопіль на перетині епох у фотознімках тернопільського студента Андрія Бурляка на виставці, що проходить у замку, «Світлина у світлині».

Обращение к украинскому народу гражданина Азербайджана, вернувшего четыре года назад гражданке Украины четверых детей, оставленных родителями на чужбине и не видевших свою мать 5 лет

На Тернопільщині прокуратура вимагає повернути громаді водний об’єкт вартістю майже 150 тис. грн.