Відсвяткуймо День сім’ї в очікуванні дитини разом

Поділитися

7 квітня – в день Благовіщення, в Тернополі та області святкуємо вже декілька років поспіль – День сім’ї в очікуванні дитини. Ваша увага до цього заходу має велике значення, адже в нашій українській культурі оспівана і возвеличена святість батьківського покликання. Кожен знає, як багато в житті людини залежить від її батьків, від того, як вони приймуть її у цей світ , яку дорогу настановлять. Сьогодні ми формуємо майбутнє наших дітей, і наше з вами майбутнє. Подбаймо про найважливіше. Допоможімо шукаючим віднайти справжні цінності. Спрямуймо їхні погляди на важливе. Ми закликаємо боротися за життя дітей, за гідне життя, за щасливе і добре майбутнє.

Господь настільки шанує свободу людини, що умалився до її розмірів і просив згоди, щоб поселитися в ній та народитись з неї. Співтворіння … яке велике слово, яке велике Диво. Новий день приносить у цей світ нову людину.

Як важливо це цінувати та прийняти. Хто як не матусі та татусі, в очікуванні, при надії, та уже тримаючи маленьких діток на руках можуть поділитись з нами цією радістю.

Розклад заходів:

4 квітня (п’ятниця)о 18.00- молитва-чування за ДАР народження, Архикатедральний Собор

05.04 (субота) о 1200 – в рамках святкування Дня сім’ї в очікуванні дитини відбудеться семінар «Подаруй життя. Пізнай гідність природного планування сім`ї» Семінар відбудеться в приміщенні “Колиски життя” (вул. Сагайдачного, 14, біля Архикатедрального собор УГКЦ). Вхід вільний.

6 квітня (неділя) о 16.00 чекаємо Вас в ТРЦ «Подоляни» на цікаву повчально-конкурсну програму «Життя- це Диво».

Організатори Заходу: проект Благодійного фонду «Карітас» Школа щасливого материнства св. Анни, Благодійний Фонд «Подоляни, ТРЦ “Подоляни”, ГО«Центр щасливого Батьківства та Материнства , Управління сім»ї та молоді ТОДА, консультативний центр руху за життя «Колиска життя», кращий форум СІМЕЙКА forum.mamusi.org.ua.

За допомогою: компанії Кімберлі Кларк, компанії ОЛФА- проект Апівіта, компанія Ельфа-Лабораторія, еко-магазину Кумка , кондитерської Цукерка, творчої майстерні “Арт-колесо”, УХ- радіо, радіо Світанок, обласної телерадіокомпанії , dity.te.ua, тернопільської щотижневої газети «У кожен дім», 20 хвилин, Моя газета, Свобода, інтернет- видання Погляд ,порталу like.te.ua, ‘7 Днів-Україна’, valova.te.ua, телеканалу Інтб.

7 квітня та 8 квітня (понеділок- віторок) о 14.00- творчі заняття, Етно-майстерня «Коза-дереза», вул..С.Бандери 31. (запис попередній)

(Марія Хомів, координатор проекту Благодійного фонду «Карітас» Школа щасливого материнства св. Анни, 0679998452)

Ольга Богомолець про балотування в президенти

Хтось із двох – Арсен Аваков або я – таки ідіот