Вихованці Рівненського будинку дитини потребують спеціальний медичний прилад

Поділитися

Весною наш організм потребує більшої, ніж зазвичай опіки та захисту від хвороб. І якщо ми в силі собі це забезпечити, то діти-сироти – не завжди. Наприклад, зовсім малі вихованці Рівненського спеціалізованого будинку дитини (їх вік – від народження до 4 років), серед яких є діти-сироти, а також діти з неблагополучних сімей. Не все так погано тільки тому, що ми можемо їм допомогти.

Українська благодійницька мережа розпочала збір коштів для вихованців цього дитбудинку на спеціальний медичний прилад – опромінювач тубус-кварцовий.

Він призначений для опромінення верхніх дихальних шляхів і порожнини вуха одночасно чотирьом пацієнтам у фізіотерапевтичних кабінетах. Для діток – це можливість підвищити опірність організму до інфекцій (наприклад грипу), профілактика рахіту, гострих респіраторних захворювань, підвищення захисних сил організму, а також лікування запальних процесів.

Цей прилад також може стати у пригоді і вашій дитині, адже Рівненський дитбудинок надає можливість безкоштовного лікування діткам з нормальних сімей.

Долучайтесь до доброї справи: нехай молоде українське покоління виростає здоровим. Більше про те, як можна допомогти, шукайте тут: http://www.ubm.org.ua/potreby/dityam-potriben-specialniy-medichniy-prilad-oprominyuvach-tubus-kvarcoviy.html

Ольга Богомолець: “Я йду за перемогою!”

“Книгоманія” об’єднала ерудитів Тернопілля