Якщо почнуться бойові дії, більше, ніж на 2 тижні, Росії не вистачить

Поділитися

 

«Існує дуже висока ймовірність того, що Росія протягом місяця веде свої війська в Україну. Путін продемонстрував, що не готовий іти ні на які компроміси. Він просто вже остаточно перестав дружити з головою, можливо, дається взнаки якась серйозна хвороба, про яку ми не знаємо».

 

Про це заявив директор Центру зовнішньополітичних досліджень ОПАД Сергій Пархоменко.

 

«Маю інформацію, що російським військам в будь-який момент готові віддати команду за годину дістатися Києва. Думаю, що таку інформацію мають і в СБУ та інших силових структурах. Як на мене, активна фаза антитерористичної операція якраз і не почалася, бо влада боїться реакції Росії, а такою реакцію є військова агресія.

 

Чому так мляво відбувається мобілізація, процес підсилення армії? Думаю, справа все в тих же виборах, гроші в основному спрямовуються на них. Влада розуміє, що зараз поки важко протистояти Росії, тому силові структури намагаються  не вдаватися до рішучих дій проти сепаратистів на Донбасі.

 

Як би не було, ймовірність збройного конфлікту з Росією – більше 60%, будьмо пильними і все готовими. Та й навіть якщо почнуться бойові дії, більше, ніж на 2 тижні, Росії не вистачить», – додав політолог. 

Привітали переможців всеукраїнського конкурсу “До чистих джерел”

0

У Горошові на Борщівщині впіймали браконьєра з Хотинського національного природного парку