Привітали переможців всеукраїнського конкурсу “До чистих джерел”

Поділитися

23 квітня 2014 року відбулась урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «До чистих джерел», який організувала та провела Всеукраїнська дитяча спілка «Екологічна варта».

Для нагородження переможці щорічного Всеукраїнського конкурсу «До чистих джерел» були запрошені до Києва в Міністерство екології та природних ресурсів України, нагороджені грамотами та цінними подарунками.

У 7 категоріях конкурсу взяли участь роботи 290 учасників з усієї України. Особливо приємно відзначити, що серед такої великої кількості робіт є переможцями і представники Тернопільської області. Переможцями конкурсу стали: в категорії «Колективи земле- і водокористувачів» – Тернопільське обласне управління водних ресурсів – І місце; Тернопільське міжрайонне управління водного господарства – ІІ місце; в категорії «Екологічні товариства і гуртки загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів та позашкільних закладів» – Екологічна бригада Жизномирської ЗОШ І-ІІІст.Бучацького району, керівник Лесів О.І. – ІІ місце. – Екозагін «Джерельце» Озерянської ЗОШ І-ІІІст. Борщівського району та Лановецька районна станція юних натуралістів, с.Маневе Лановецького району отримали відзнаки; в категорії «Окремі групи громадян, громадяни» відзнаку отримали – Дубенківська ЗОШ с.Дубенка Монастириського району – Садовський Олександр – учасник експедиційного загону Вілійського НВК Шумського району, керівник Михальчук Л.Ф. Тернопільське обласне управління водних ресурсів щиро вітає переможців, бажає подальших творчих успіхів.

Нагадаємо, що участь у конкурсі може прийняти кожен.

Він започаткований громадськими природоохоронними організаціями у 2000 році та затверджений Постановою Кабінету Міністрів України № 51 від 24 січня 2001 року з метою залучення широких верств населення до практичної природоохоронної роботи, спрямованої на охорону і поліпшення стану джерел, річок та водойм України, раціональне використання водних ресурсів, підвищення рівня екологічної і правової обізнаності громадян щодо охорони водних ресурсів шляхом розвитку громадянських екологічних ініціатив.

Міська рада травить тернополян газом

Якщо почнуться бойові дії, більше, ніж на 2 тижні, Росії не вистачить