Юлія Тимошенко не ризикне приїхати до Тернополя через “бараболяну лихоманку”?

Поділитися

Завтра у Монастириську “біле братство” зустрінеться зі своїм партійним лідером Юлією Тимошенко. До Тернополя Юлія Володимирівна можна сказати приїде формально, оскільки цього дня буде волочитися Івано-Франківщиною. До файного міста Юля приїде лише таляпати язиком на мітингу. Проводити зустрічі не має сенсу, бо до 5 травня місто спорожніє. Тернопілля охопить не грип, яким Тимошенко лякала українців у 2009 році, а “бараболяна лихоманка” – дачники і селяни масово будуть садити картоплю. Тому піарники Тимошенко вирішили, що до 8 години вечора люди на городах впораються і зразу кинуться дивитись TV-4. А там Тимошенко. Правда, тая напасть зачепить лише третину області, бо до решти, допомогли небеса, телевізійна хвиля не доходить і не зомбує людей “джоджиковим меню”.

Через приїзд лідерки “Батьківщини” до Станіслава, не відбудеться заплановане на 1 травня блокування приміщення УБОЗу у Івано-Франківську активістами організацій «Правий Сектор», «Самооборона Майдану» та Координаційна рада громадських об’єднань Прикарпаття.

Проведення акції протесту не можливе через приїзд до області Юлії Тимошенко, оскільки весь особовий склад УМВС залучений до забезпечення правопорядку в області. Відповідно акція протесту переноситься. А наступного дня, 2 травня, в Івано-Франківськ приїде кандидат на посаду президента Петро Порошенко. Окрім Івано-Франківська, він відвіє Калуш і Коломию.  У всіх трьох містах відбудуться мітинги. Тим часом, Юлія Тимошенко того дня перебуватиме у Львові.

 

Олігарху-мільярдеру з Тернопільщини загрожує 50 років тюрми!

Міський голова поспіхом втік із України