Заступником міністра екології стане екс-губернатор Тернопільщини чи син екс-голови облради?

Поділитися

Сьогодні у столиці відбуваються справжні війни за призначення на ласі посади. Як стало відомо “ПРО ВСЕ” з достовірних джерел, за посаду заступника міністра екології та природних ресурсів України свободівця Мохника розпочалося “тернопільсько-закарпатське дербі”. На крісло зама від партії Батьківщина пропонують Олега Миколенка, який у  травні 2008 року  очолив Державне управління охорони навколишнього природного середовища в Тернопільській області. З приходом на посаду губернатором Тернопільщини закарпатця Юрія Чижмаря, обоє Миколенків потерпіли поразку. Спочатку ставленик Балоги організував перевибори до штучно заблокованої обласної ради, потім сфальшував на 20% результати голосування. Як наслідок, втратив крісло голови облради Михайло Миколенко, а згодом й Олег Миколенко. Правда, син голови облради працював в аналогічних управліннях на Західній Україні та на Сході.

До Юрія Чижмаря доля теж була невблаганна. Спочатк у його імідж підпортила пані Тарашевська, яка хлопнула Чижмаря по задку і при всіх високопосадовцях, місцевих олігархах заявила, що скучилася. Кажуть, після цього оточення Чижмаря довго підбирало щелепи )))

Олег Миколенко
Олег Миколенко

Не витримала й постійних гулянь Чижмаря його дружина Катерина, племінниця Віктора Балоги, екс-керівника Адміністрації Президента Ющенка, а нині впливового нардепа, який підтримує владу Турнинова-Яценюка і виторговує різноманітні преференції.

Горда Катерина розлучилась з Юрком. А йому було настільки пофіг все, що загуляв навіть з колишньою студенткою. Злі язики казали, що то нібито колишній наречений коханки Чижмаря облив його кислотою. Насправді ж, у професійних колах правоохоронців схильні вважати, що це зробила Катерина. Вона тоді очолювала обласне управління юстиції Київської облдержадміністрації. Юрій Чижмарь “ошивався”  в заступниках голови тієї ж облдержадміністрації.

Після кислотного скандалу, невдалого балотування до Верховної Ради по Чортківському округу, Юрко зблизився з Катериною. Колишня дружина зуміла не тільки пробачити гульвісу, але й вдруге на собі одружити. У період Майдану Катерина подарувала Юрію Чижмарю донечку.

Перед декретом, Катерина ще встигла отримати догану від міністр юстиції Олена Лукаш. Катерина тоді обіймала посаду директора Департаменту нотаріату, банкрутства та функціонування центрального засвідчувального органу міністерства юстиції.

Події Майдану внесли свої корективи  у бізнес Юрія Чижмаря. Вкравши чимало коштів на стихії, яка лютувала на півдні Тернопільщини у липні 2008 року, він вклав кошти у виноградники Криму. Сьогодні про ситуацію в півостровом знає кожен. Щоб відновити капітали, Віктор Балога нині активно пропихає Юрія Чижмаря на “жирну” посаду.

Цікаво, хто цього разу переможе?

Військкомати Тернопільщини продовжують роботу з військовозобов’язаними

Куди працевлаштовуються чиновники Хоптяна?