Жінка під час сварки завдала шість ножових поранень чоловікові

Поділитися

Вбивство сталося у селищі Мельниця-Подільська Борщівського району. Під час сімейної сварки дружина нанесла декілька ножових поранень чоловікові.

Наступного дня, вимивши підлогу та виправши одяг від крові, викликала уже до мертвого медиків. Та людям у білих халатах залишилося тільки констатувати смерть. До справи взялися оперативно-слідчі органи райвідділу та обласного управління внутрішніх справ.

Як розповів перший заступник начальника Борщівського райвідділу міліції Володимир Гуска, версія щодо особи підозрюваної – єдина – вбила дружина. Зрештою, жінка не заперечує своєї причетності до злочину. От тільки обставини важкого злочину суттєво різняться – підозрювана розповідає одне, а зі свідчень очевидців вимальовується інша картина подій, що передували вбивству. Істина буде встановлена під час досудового слідства.

Зі слів підозрюваної, чоловік ввечері подався до селища і повернувся звідти уже напідпитку. Проте є свідки, що стверджують протилежне – саме жінка допізна загуляла, бо, незважаючи на не юний вік, а їй – 45, вела легковажне життя, та й не проти була інколи до чарки докластися. Походеньки і вживання спиртного й стали причиною чергового скандалу. Зрештою, сварки та бійки – звичне явище для цього подружжя.

Жінка розповідає, що, посварившись, вони з чоловіком розійшлися по різних кімнатах спати, проте вночі її розбудив звук невимкненого телевізора. Каже – зайшла, розбудила благовірного і попросила зробити тихіше. То він накинувся на неї з кулаками. За ніж вхопилася, аби провчити забіяку. Вдарила тричі і пішла додивлятися сни.

Сумніви щодо правдивості свідчень підозрюваної виникли одразу, щойно експерт оглянув не місці злочину тіло загиблого. Лише візуально було видно шість ножових поранень. Скільки проникаючих і які з них стали смертельними – встановлять судмедексперти.

Підозріло, що до моменту приїзду правоохоронців, а слідчо-оперативна група прибула на місце, щойно надійшло повідомлення, підлога була вимита від крові й жінка встигла випрати свій одяг. Тому, чи справді завдавши ножових поранень, підозрювана, як стверджує, пішла спати, чи може навмисно чекала смерті благовірного – теж з’ясує слідство.

Відомості про вчинення кримінального правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Дії підозрюваної кваліфікують за частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України – навмисне вбивство.

СЗГ УМВС України в Тернопільській області

У Тернополі громада об’єдналася у боротьбі з корупцією

Ольга Богомолець буде дебатувати з Анатолієм Гриценком