14 років тюрми отримав житель Почаєва за підпал знайомого через ревнощі

Поділитися

Чотирнадцять з половиною років проведе за ґратами 50-річний житель Почаєва Кременецького району, який облив знайомого бензином та підпалив. Жертва згоріла живцем.

Жахлива подія сталася на одному з господарств Почаєва у липні минулого року. Під час розпивання спиртних напоїв між чоловіками виник конфлікт через ревнощі. Потерпілий, 31-річний місцевий житель, нібито згадав, що старший товариш у минулому залицявся до його співмешканки.

В якийсь момент потерпілий захотів спати та пішов в одну із кімнат будинку. А підозрюваний тим часом пішов у підсобне приміщення, взяв каністру з бензином, повернувся до кімнати, де спав 31-річний чоловік, облив його, запалив цигарку та запальничкою підпалив.

Коли ж людина почала горіти, підозрюваний зрозумівши, що накоїв, почав сам гасити пожежу, навіть допоміг перевдягнутися тому, кого ледь не позбавив життя.

Перевдягнувшись, потерпілий зумів дійти до своєї сестри, а вже вона викликала медиків. Чоловіка доправили до Кременецької районної лікарні. Медики діагностували у нього 80 відсотків опіків тіла. Через декілька днів потерпілий помер.

Медики про даний інцидент повідомили правоохоронців. Вони з’ясували усі обставини справи та оперативно затримали підозрюваного.

Зважаючи на тяжкість скоєного, Кременецький районний суд покарав вбивцю чотирнадцятьма з половиною роками ув’язнення. Апеляційний суд Тернопільської області залишив термін відбування покарання без змін.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

За фактом інтернет-публікації правоохоронці провели перевірку

Нарешті на Сході України почали терористів і сепаратистів ставити на місце