За фактом інтернет-публікації правоохоронці провели перевірку

Поділитися

Днями на одному із місцевих інтернет-сайтів було поширено інформацію під назвою «Тернопільська міліція “кришує” злодіїв?». Авторка публікації стверджує, що у її родича викрали автівку марки «ВАЗ-2106» і нещодавно їх спільні знайомі бачили, як нібито злодій на викраденій машині роз’їжджає вулицями Тернополя, а міліція при цьому ніяк не реагує.

Правоохоронці перевірили дану інформацію і вона не підтвердилася. Зі слів оперативників управління карного розшуку обласної міліції, факт крадіжки автомобіля марки «ВАЗ-2106» дійсно мав місце. Сталось це 9 квітня у Тернополі на вулиці Деповській. Проте розшукати автомобіль допоки не вдалося.

Нещодавно товариш потерпілого автовласника бачив, як схожий на викрадений автомобіль проїжджав на одній із вулиць обласного центру. Камера відеоспотсереження зафіксувала автівку. Правоохоронці разом з власником викраденого автомобіля переглянули відеозапис. Однак потерпілий не впізнав своєї автівки. Правоохоронці встановили, що дана машина належить іншому тернополянину.

На даний час працівники міліції проводять комплекс оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення особи, яка скоїла дане кримінальні правопорушення та місце знаходження транспортного засобу.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

На Тернопільщині небайдужі юнаки допомогли міліціонерам затримати грабіжника

14 років тюрми отримав житель Почаєва за підпал знайомого через ревнощі