Ані Лорак скасувала свої концерти не лише в Тернополі, але й у всій Західній Україні

Поділитися

Ані Лорак скасувала концерти всеукраїнського туру в Західній Україні. Зокрема, концерт у Львові перенесли на 23 вересня. Водночас усі придбані квитки і надалі будуть дійсні або ж їх можна повернути за місцем придбання. Про це ZAXID.NET повідомили у Львівському оперному театрі.

«Квитки продавались дуже добре і це не було причиною перенесення концерту», – додали в театрі.

Своєю чергою, на сайті співачки зазначено, що через нестабільну ситуацію в країні перенесли всі концерти туру. Насправді, українці не купують квитки на концерт зрадниці Майдану, яка обслуговувала владу Януковича-Азарова. Як й інша співачка Марічка Яремчук.

«У зв’язку з нестабільною ситуацією в нашій країні, що пов’язана з трагічними подіями, ми змушені перенести концерти всеукраїнського туру Ані Лорак, заплановані у травні/червні на вересень 2014 року. Всі придбані квитки залишаються дійсними», – йдеться в повідомленні.

Отож концерт у Рівному відбудеться 15 вересня, у Вінниці 16 вересня, у Хмельницькому та Чернівцях відповідно 17 та 18 вересня, а в Івано-Франківську, Ужгороді й Тернополі 20, 21 і 22 вересня.

Як повідомляв ZAXID.NET, учасники «Економічного бойкоту» збирались купити квитки на концерт співачки у Львові та закидати її помідорами. Активісти звинуватили Ані Лорак у тому, що своїм кліпом «Балада про мальви» вона піариться на Небесній сотні.

Джерело:

ZAXID.NET

На Донеччині терористи вбили кримінального авторитета за відмову їх фінансувати

Дзвінок із Сімферополя: що сьогодні робиться у Криму?