Біля Заліщиків розгулює крокодил, щоб врятувати рейтинг мера Тернополя?

Поділитися

Таку оригінально фотоінформацію поширив в соціальній мережі піарник мера Тернополя Юрій Фартушняк. Щоб хоч якось збити негативну інформаційну хвилю про транспортний апокаліпсис в файному місті та переключити увагу на інше, пан Юрій запостив фото крокодила, який нібито переходить дорогу біля села Бедриківці Заліщицького району. “Визвав МНСників. Крокодил повз… До нього не наближався, знаючи, що вони можуть різко бігти – тому він поліз в сторону Дністра. Іти за ним не наважився, Бачати його розміри,- коментував довірливим дописувачам пан Юрій у Фейсбуці.  По-перше, вони не повірили. По-друге, на мій 5-тий дзвінок повідомили, що в їхні повноваження не входить ганятись за крокодилами. По-третє, за хвилин 5 крокодила вже не було. Він переповз дорогу і попрямував в хащі. За метрів 500 був Дністер”.

Про те, чи допоможе “заліщицький крокодил” врятувати рейтинг Надала можна навіть не розмірковувати. Скоріше “зжере” разом з пропащою командою Надала.

Відомо, що на тепличних плантаціях мільярдера Фірташа екзотичних тварин не тримають. Через затримання олігарха у Відні, селяни переживають чи нормально будуть платити зарплату.

А от те, що даний крокодил був сфотографований на іншому континенті 6 червня 2013 року, можна почитати в замітці Tropical Storm Andrea brings rain, tornadoes, gusty wind to Bay area

Untitled-2

У Тернополі транспортний апокаліпсис

***

У Тернополі сьогодні краще не виходити на вулицю

***

У Тернополі при владі фашисти?

***

Дайош 3,50 або Чхати ми хотіли на пасажирів!

 

Чому Петро Порошенко копіює Анатолія Гриценка?

Перевізників Тернополя притягнуть до відповідальності за “дикий страйк”