У Тернополі при владі фашисти?

Поділитися

Такого висновку дійшли чимало тернополян, які сьогодні змушені були в страшенну зливу, яка триває й досі, пішки добиратись на роботу. “Мединський має піти у відставку!”,- розповів своє враження від псевдодіяльності чиновників один із депутатів Тернопільської обласної ради. Приватні перевізники після такого коника повинні втратити ліцензії на перевезення, а мер, як справжній господар, відмінити результати тендерних перевезень. Зрозуміло, що це елементарний шантаж.

-Хіба можна так знущатися з людей заради збільшення вартості перевезення на 50 копійок?!- запитував сьогодні у телефонній бесіді науковець з технічного університету, який йшов на роботу по дамбі і з жахом переповідав, як автівки хаотично рухаються по зустрічних смугах.

З неофіційних джерел “ПРО ВСЕ” стало відомо, що в страйку взяли участь перевізники, підконтрольні Ігорю Мединському. Чиновник же вдає дурня перед мером. Сергій Надал сьогодні зрозумів, що його другу каденцію перекреслила сьогоднішній транспортний апокаліпсис в Тернополі. Аналогічно втратив будь-які шанси стати мером Роман Заставний із сміттєвою кризою.

Редакція інтернет-газети “ПРО ВСЕ” сподівається, що правоохоронні органи не будуть стояти в стороні даного інциденту. Адже відомо, що у ці дні від гідрометеоценру надійшло штормове попередження. Чи можна так діяти перевізникам і бездіяльно поводитись владі?

Штормове попередження про СГЯ в Україні
№ 6/9 від 14 травня 2014р.

15-17 травня внаслідок впливу балканського циклону в Україні, крім сходу, очікується нестійка погода: грозові дощі, місцями пориви вітру та шквали 15-20 м/с (15 травня на високогір’ї Карпат 25-30 м/с), в окремих пунктах град; 15-16 травня у західних, Вінницькій та північних областях сильні дощі, 15 травня в карпатському регіоні дуже сильні дощі.

Директор УкрГМЦ                  Кульбіда М.І.

ГІДРОЛОГІЧНИЙ БЮЛЕТЕНЬ № 89
14 травня 2014 року

Попередження про найважливіші гідрологічні явища  та процеси в Україні
У зв’язку з очiкуваними сильними та дуже сильними дощами,  ввечерi 14 та протягом 15-16 травня на рiчках Карпат та річці  Вишня (басейн р.Сян у Львівській  області), на  рівнинних притоках Дністра  та притоках Прип”яті в межах Тернопільської області  очiкується формування дощового паводку з  пiдйомами рiвнiв води на 0,5-1,5 м, на окремих дiлянках до 2,0 м,  над рiвнями на 8 годину 14 травня, на окремих ділянках  із виходом води на заплаву.
При сильних зливах можливе формування мiсцевого та схилового стоку,  у  горах  iснує загроза сходу селевих потоків.

Найулюбленіші фільми українців: жодного, знятого за роки Незалежності!

Дайош 3,50 або Чхати ми хотіли на пасажирів!