Бізнес по-красненськи: шокуючі подробиці з Гусятинського району

Поділитися

На електронну скриньку інтернет-газети “ПРО ВСЕ” надійшов лист від мешканців села Красне Гусятинського району. Зважаючи на люстраційні процеси в Україні публікуємо його в повному обсязі.

Замість того,щоб виконувати свої прямі обов’язки, сільський голова, Гусятинського району Прок Марія Д. займається не зрозумілим,не законним бізнесом,порушуючи норми законодавства.

1. Здійснює видобування та постачання поверхневих і підземних вод без дозволу на спеціальне водокористування. Це є порушенням законодавства у сфері використання надр.

2. Кожного місяця збирає гроші в людей за використану воду.Все це робиться без жодних документів.

3. Минулої осені зібрала з кожної хати по 2500 гривень на ремонт водопроводу.Всього біля 300000грн.Ремонт був зроблений найнятою бригадою косметичний,тобто куплена пластмасова труба запхана в стару металічну.На даний час немає жодного документа про використання коштів. З найнятою бригадою договір не заключався, бо каже голова,що не вигідно.Однак по неперевірених даних бригаді за виконану роботу заплатила більше сто п’ятдесяти тисяч грн.

4. Збирання коштів на газ відбувалося і в с.Козина, і знову без жодних документів на використання.Село Козина входить до складу Красненської сільської ради.

5. В приміщенні сільської ради поряд із своїм кабінетом відкрила підпільну перукарню.Електроенергію оплачує з сільського бюджету. Податки не сплачує. Перукарня підпільно працює вже три роки.

6. Продала 7 км. газової труби.Кошти в касу не поступали.

7. Продала невеличке приміщення сільського млина.Гроші в касу не поступили.

8. Просимо перевірити дані факти і винних притягнути до відповідальності.

Цей не законний бізнес прикривала її подружка ХоптянН,яка на даний час знаходиться в Ізраїлі,але бізнес по-красненське і далі процвітає..

Жителі с.Красне ,Гусятинського р-н

Тернопільської обл.

Благодійна справа тернопільського архіву

0

За тернопільського кримінального авторитета Степанова заступилися