Лановеччиною буде керувати хоч і Друзь, але не знаток із “Що? Де? Коли?”

Поділитися

7 травня, голова Тернопільської обласної державної адміністрації Олег Сиротюк представить громаді Лановецького краю нового очільника райдержадміністрації. Ним став – Іван Друзь, депутат обласної ради від “Свободи”. Розпорядження про призначення підписав 6 травня виконуючий обов’язки Президента України, Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов. Зустріч відбудеться о 16.30, повідомили “ПРО ВСЕ” у прес-службі Тернопільської облдержадміністрації.

Неофіційно, стверджують, що Друзь родом з Борщівки Лановецького району. Ось і вся прив’язка до місцевості.

У Ланівцях вже переживають, чи пан Іван будуть жити в райцентрі, чи так як Василь Хомінець, возитимуть щодня дупу до Тернополя.

Нагадаємо, що нинішній керівник обласної ради Василь Хомінець 6 років керував Лановецьким райом і всі 6 років вранці водій виїжджав з Лановець по Хомінця, привозив на 8 годину на роботу. Якщо була колегія в облдержадміністрації – знову їхали до Тернополя. Добре, що після колегії не треба було ще раз їхати до Лановець, а то б ввечері ще треба було завозити додому в Тернопіль. Скільки мільйонів “пустили на вітер” знає лише фінансовий відділ Лановецької РДА.

Які результати такого дуповозіння? Ніякі.  Досі лише в Ланівцях не можна провести сільські спортивні ігри, оскільки лише в цьому райцентрі не має нормальної спортивної площадки.

Засуджено сільського голову за одержання хабара у 130 тис. дол. США

В Тернополі унікальна мама народила три пари двійнят за неповних чотири роки